• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

ADA 2006

Започната от 77, 01.10.2006 03:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Longanlon

Убеден съм, че ако имаха такива интересни камъни, сто пъти по-готино щяха да го подредят половината хора от тоя форум.

zariio

Цитат на: LonganlonНе ми е ясно само това нещо какво търси сред останалите  :shock:  :shock:  :shock:

тия камъни с мъха отпред все едно преди 5 мин някой ги е напускал там...
Незнам братле сигурно и аз не разбирам ама как да си изкривя душата като именно този ми харесва най много :wink:
А това дали да има червено в даден аквариум за да кажем че е хубав си е въпрос на концепция според мен :roll:

Ilianidis

Мисля,че се оценява оригиналност и трудност на аранжировка,а това тук е най-обикновен пейзаж.

Ilianidis

Тези двата участвали също са доста добри,но доста назад в класацията.Съответно 64 и 510 място.
http://www.aqa.ru/photos/details.php?image_id=13535&sessionid=14d3b3df855ac38a746552697bd3bab5
http://www.aqa.ru/photos/details.php?image_id=13536&sessionid=14d3b3df855ac38a746552697bd3bab5

NO CARRIER

Ей, не забравяйте, че това са само 5 от стотици!

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Тони

Добре де , къде мога да ги разгледам всичките?
Или поне първите 100.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Ilianidis

http://www.akwarium.org/galerie.php?ID_GALERIA=28
още не са качени всички.

77

Цитат на: ТониДобре де , къде мога да ги разгледам всичките?
Или поне първите 100.
като си купиш каталог ,ще видиш първите 500 :wink: струва 15 евро без доставката (от италия),и поради тази причина трудно ще намериш още  снимки в интернет:wink:

smirnof

Абе аквариумите са си много красиви.
Не мога да и ма се нагледам.
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

77

Raven

майсторска работа.
няма какво да ги хваля повече ,ясно е че са майсторски изпълнения.
обаче ми се набива в очите че в техническо и стилово отношение почти всичките са еднакви като модел- два асиметрични острова прорязани от бяла река.
няма интересни и различни модели- всичко прави два острова и река и си играе с дългостеблени.
аквариумите стават кичови и нетрайни защото поддръжката на модела трябва да е едва ли не ежедневна.

харесаха ми №13,и №4,№5.

другите също са хубави ,но тази бяла река ми писна от две три години насам.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Longanlon

Право ми впечатление лошото качество на някои от снимките, както и мътната вода на 2-3 аквариума - номер 19 примерно.

miTko

Моите фаворити са 9, 1 и 13.Също ми хареса 22, а много щеше да ми хареса 6 ако имаше повече ниска растителност, но така стои незавършен.
Разни мои АКВАРИУМИ 

rakim

Забелязвам че много рядко,да не кажа въобще не се ползват рейнбоу рибки в акваскейпинг-а   :roll: Толкова хора съм чувал да казват че са най добрите риби за растителен аквариум ала бала.......Вярно не са дребни,но скаларии има в доста аквариуми.Дискуси също.
540л Южна Америка

Raven

аквариум на Амано:

петият в ADA 06 :

удивителна прилика.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Similar topics (2)

4728

Отговори: 11
Прегледи: 9163

3643

Отговори: 30
Прегледи: 20540