• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Съвет за филтър

Започната от Predator, 21.09.2006 20:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Predator

Здравейте, интересува ме какво мнение имате за външните филтри на Sacem - Maraton. Причината да питам за тях е, че в един от магазините, в които ги видях, продавачката ми каза, че се разваляли изключително бързо и лесно (особено при спиране на тока). Филтъра ми трябва за аквариум от около 110-литра. Интересува ме също така от къде мога да си купя качествен вътрешен филтър (или поне филтърна глава), защото във всички магазини в София, които обиколих трагедията е пълна по отношение на техниката - евтини китайски филтърчета и по няколко модела много скъпи външни филтри.
Предварително благодаря!

Raven

аз съм с такъв филтър от една година и не е мръднал.
работи безпроблемно и тихо.
само че моят е от най големият модел,но не мисля че има разлика- моят съвет е че съотношението цена- качество си заслужава.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Тони

Аз пък съм с два такива и единя работи от 8г. постоянно. Другият го купих скоро.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Predator

Благодаря за бързия отговор, явно ще трябва пак да го разгледам въпросния филтър!

theater

Цитат на: ТониАз пък съм с два такива и единя работи от 8г. постоянно. Другият го купих скоро.
Откъде го купи и на каква цена? (най-добре на ЛС)
140л - харацини
http://starividri.org

mistar_ti

ще помоля да споделите с мен за горепосочената фирма защотото се опитвах да си намеря такъв но уви неможах а тяхната цена е по поносима за моето джобче има трябва да събирам бая за нещо на сера и тетра ( извинявам се и не искам да обиждам марките ) по съм склонен да дам около 90 лв отколкото 150
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода

Raven

аз взех моят филтър за 120 лв. от борсата в Княжево.
без пълнеж и без кранчета.
2000 литра в час.

по малките филтри са под 100 лв,кранчетата са по 15 лв. бройката.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

mistar_ti

А някой може ли да каже от къде мога да си закупя на Sacem - Maraton външен филтър защото не можах да го намеря в онлайн магазините
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода

Similar topics (5)

7402

Отговори: 0
Прегледи: 37960

30469

Отговори: 56
Прегледи: 165716

40382

Отговори: 1
Прегледи: 6847

19352