• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Кой какво чете

Започната от Gitsov, 21.09.2006 01:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iliyana

детски приказки,покрай малкия си припомних доста от тях:)
Другите не са ми база за сравнение,те са долната ми граница!

lz3cv

"Светкавица" - Дийн Кунц
"Маниту-кошмар в Манхатън" - Греъм Мастертън

NikolaV

Срам ме е да си призная от кога не съм чел книга. Май ми остава време само лятната отпуска на морето. И май само Пратчет чета напоследък.

Bass_Maker

Цитат на: NikolaVИ май само Пратчет чета напоследък.
ЕВАЛА!!! Те тва вече е приказка :) Аз пък напоследък не съм чел никакъв Пратчет и направо започна да ми липсва :)
You cannot kill what you did not create...

Longanlon

хех, кво толкова се радваш - тука половината четем пратчет :)

Bass_Maker

Лонги, все пак съм нов :) Не ви познавам половината :) И това е първото споменаване на Пратчет, което виждам...

torkonator

В момента чета втората книга от поредицата 'Колелото на времето' на Робърт Джордан. За съжаление все по-малко време имам за книги, а обичам да чета  :(
Какво ще кажеш да победиш главоболието без хапчета?

theater

Аз чета една книга, която си бях купил преди доста времем и я бях забутал някъде и бях забравил за нея - Полет над кукувиче гнездо на Кен Киси. Приятна книга с доста разсъждения за живота.  :roll:
140л - харацини
http://starividri.org

smirnof

Последната книга, която прочетъх е "Граф Монте Кристо"
Иначе съм фен на Harry Potter

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Bass_Maker

Цитат на: torkonatorВ момента чета втората книга от поредицата 'Колелото на времето' на Робърт Джордан. За съжаление все по-малко време имам за книги, а обичам да чета  :(
Това ми е една от любимите книги и ми е много тъпо, че толкова се разводнява към пета-шеста част :(

smirnof

Не е лъжа.
Но все пак е незабравима книга, независимо че тоста хора не я харесват.
Всеки човек си има собствени предпочитания  :D  :D  :D  :D  :D  :D

penchod

Ми то и на мен ми беше любимата, ама аз я четях като почна да излиза в началото, после къ 4 част разбрах, че говедото Джордан се е заканило да я пише докато е жив, реших че неам нерви да чета 'Дързост и красота" фентази вариант. Иначе обичам всякаква фантастика, но Пратчет не се научих да чета и това е, не може да ме изкефи нещо.

П.п Ако някой е чул нещо, че Джордан се е гътнал най-после и ако също така има информация, че междувременно е успял да направи някакъв смислен завършек на сагата "Колелото на времето", ще се радвам да ми кажете, това евентуално може да ме амбицира да я дочета.

Raven

Цитат на: Bass_MakerЛонги, все пак съм нов :) Не ви познавам половината :) И това е първото споменаване на Пратчет, което виждам...

хе ,шегуваш се :D

Пратчет е религия тук,Адамс също.

аз напоследък го ударих на фентъзи нещо,Джордън не можах да го преглътна но Фийст ми хареса.
сега предъвквам "Дом на вериги" на Ериксън в очакване на следващата му книга .
когато извергът Русинов я идкара най сетне де- направо откачам като му чета преводите понякога.

имам чувството че чета някаква съвсем друга книга.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

yri

"Бойно поле земня", "Хрониките на Амбър", MSDN, Active Directory, и форумите на aquariumbg.com.... ;)
Цитат на: NO CARRIER - 13.07.2007 23:05
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско.  :-)

Raziel

Робърт Хоб "Придворният убиец"  хубава трилогия.
В момента я чета.

Харесвам Пратчет много, последно четох "Магиизточник":)

За техникъл....ммм MSDN, всичко за MS SQL 2k & 2k5 което докопах, в момента чета едни много хубави e-learnings за ms sql 2k5 които са за поготовка за MCDBA.  Windows 2k3 & AD of course:)

"Колелото на Времето" така и неможах да го изтърпя в един момент стана  много  разтеглено...
In Pursuit of Perfection

Similar topics (5)

9790

Отговори: 1
Прегледи: 3512

41618

Започната от pachoo

Отговори: 1
Прегледи: 2501

36778

Отговори: 14
Прегледи: 11399