• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Детска акумулаторна кола

Започната от lsimeonov, 17.06.2013 21:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lsimeonov

hunter, благодаря ти, за редукторите знам принципа им, на тези които имам няма как да ги променя. То и така си е доста бързо, а и най- вече мощно, така го оставям и ще се насоча към визуалния му тунинг. Като се познавам сигурно ще преработя малко гумите да станат по големи или втори акумулатор паралелно, да стане 24 волта, ама след време че малкия е на 3 и да не стане фал. Вчера ора по поляната и 40см трева не го спираха. Още веднъж благодаря на всички Ви!

hunter

Виж някаква спецификация на тези мотори да не ги изпържиш на 24 волта. Напрежение лесно се дига ама дали консуматора го понася си е друга работа. Успех във тунинга  *THUMBS UP*

Boko_74

Здравейте и от мен. Ще се възползвам от таз тема да попитам мога ли да сменя задните колела?
Имаме такъв мотор, но гумата където е моторчето е изтрита и няма сцепление със земята и идеята ми е да сменя гумите. Лесно ли се свалят гумите ?

Димитър 744

Продават се гумени ленти които лепиш с полиуретанов силикон направо върху изтритата гума

grimny

А от къде може да се намерят тези редуктори и гумени ленти?
Вчера малкия потроши средното колело на редуктора на мотора си като се бутаха и сега двигателя върти, но не предава движение на гумата.
Вътре са някакви пластмасови колелца.

lsimeonov

Хайде да добавя и няколко снимки от осветлението, фар и стоп с лед светлина. Работят съответно само когато мотора се движи, напред фара, назад стопа.

Similar topics (5)

27091

Отговори: 54
Прегледи: 32078

28390

Отговори: 10
Прегледи: 6145

734

Отговори: 18
Прегледи: 15008

3598

Отговори: 7