• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Нов магазин в Русе?

Започната от nemo91, 25.04.2013 21:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tonino

...

изгубеният рай

"Колкото повече,толкова повече" казал мечо Пух....и умрял от свръх доза :-D
END!!!

anasarka

Радвайте се че има, можеш да намериш почти всичко на прилична цена, а в цялата Габровска област включая 4-5 града няма нито един магазин за акваристика.
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

vesso_vv

"Можеш да намериш почти всичко "  е силна фраза.Вярно,че основно пазарувам от два магазина,но и "пазарувам" е силен термин. По скоро се задоволяваш с каквото има.Нека да отворят и ще видим .

batniki

За Габрово не знам, но във Велико Търново над спортна зала има магазин само акваристика.

Темата е за новия магазин в Русе все пак.

nemo91

Днес минах през магазина, зареден е, но няма никакви аквариуми. Само празни предназначени за продан.

miki123

И магазина срещу даитона до куинса  от 1 маи става на два етажа и нови неща ще има :) това е хубаво за нашия град нека има конкуренция и различни стоки и малко по ниски цени че до сега не го биваше хич:)

manyg

Ще е хубаво малко по-натам да се изготви и сайт на въпросният магазин, че да може и хората от по далечните градове да се възползват от предлаганите стоки в него ;)

miki123

и това ще стане доколкото познавам собственика

Chulitna

хаха че супер е с повече магазини, аз и аз съм родом от Габрово и едно време рибките си ги купувах от пазара от един чичо на една сгаваема маса с 2 аквариума... после се появи и пьрвия зоо магазин и единственото което продаваха беше маи папагалчета и костенурки :) Радвам се, че нещата се развиват относно магазини независимо дали в Русе или другаде.

KapitanNemo

Магазина вече е отворен. Има и малко рибки.

Nikee19

за кой магазин става въпрос този който е на картинката на първата страница

M_I_T_A_K_A

Да за него. Другия днес си взе удостоверението от агенцията по храните и се подготвя за пробното пълнене на всичките аквариуми.
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

Nikee19

да не правя реклама ама който отиде няма да съжалява

nemo91

Днес го посетих, рибите са малко, но има други интересни неща за акваристите.
Просто попитах, понеже имам бебета хелери, колко им е храната и естественно ми препоръчаха на Тропикал кутийка за 5,50 лв. Минути преди това от по горния магазин си взех същата храна в пакетче за 0,25 лв.  :-D Ясно е че става въпрос за качество но....
Иначе обслужването е много добро, момчето се опитва да бъде полезен максимално, дори ми подариха ръковосдтво за акваристи. :) Бих се върнал пак там.

Similar topics (5)

23253

Отговори: 99
Прегледи: 207886

3786

Отговори: 5
Прегледи: 60739

3788

Отговори: 368
Прегледи: 313486

3791

Отговори: 284