• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Профила на Diamond

Започната от Diamond, 03.05.2012 23:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Diamond

Здравейте колеги,
почти нов съм в акваристиката. От февруари миналата година имах едно аквариумче, което за краткото си същестуване мина през много етапи и общо взето беше учебно, така да се каже... Не че съм научил много, но мерака е голям, защото от малко дете исках да имам аквариум, и сега на дърти години, най-накрая успях да намеря време и средства :)
Прилагам малко снимки, за да добиете бегла представа през какво съм минал:

Аквариум 60x30x30 54Литра
Вътрешен филтър aquaEL 450l/ч
Осветление беше някакво фабрично 15w, на снимките след това ще видите вече и sylvania 18w
нагревател 75w - отново aquaEL

Снимките са хронологични!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Днес вече искам да се похваля!
От буквално няколко дни вече имам нов аквариум  *YAHOO*. Днес е трети ден пълен.
80х35х50 - 140литра
Не издържах и принесох рибите и храстите в жертва на новия аквариум :). Идеята ми е да гледам скаларии, но за тях, като дойде време след няколко дни, да се завърти само азотния цикъл.Други растения ще взема събота от пазара.
Осветление 3х18W T8, жълтеникава, червена и бяла студена.
Стария нагревател 75w
Вече филтрирам с sun sun HW-302, вата и 2хкерамика в другите кошници.
Мисля утре да сменя 2те растения в ъглите и да взема мъхове от пазара.

Ето и снимка на аквата. Моля за критика и мнения. Още чакам водата да се избистри, но за 3ти ден, май е добре :)

It seems impossible, until it's done!

Similar topics (5)

19414

Отговори: 18
Прегледи: 12303

32039

Започната от ickopr

Отговори: 4
Прегледи: 4108

49979

Започната от etrifonoves

Отговори: 14