• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Езерцето на petjofi2

Започната от petjofi2, 05.04.2012 10:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petjofi2

Искам да натрупам още камъни, но поради лошото време слизането до реката за тях е невъзможно, а и се чудя още с какво да прикрия мястото между  водата и камъните.

nv952

здравейте преди време писах на petjofi2 ЛС каква е помпата и ми отговори и каза ме ще чака снимки затова сега пиша тук!
преди седмица си купих фонтанната помпа ГАРДЕНА 1500 ето малко снимки но сега имам друг въпрос гледам че вашето езеро е с някакъв вид брезент в продавалник http://prodavalnik.com/platnischa-ot-vinil-32-kv-m-i14588095 намерих едни и искам да питам дали ще станат демек дали няма да пропускат!

koifish

става добро решение е

petjofi2

да винил, няма проблеми за сега, но имам друго притеснение - към края на предната седмица се беше разтопил леда и всички риби се показаха на повърхността ( най дълбоката част от езерото е 1.50-1.60м.), възможно ли е да не заспят вече и опасно ли е? Да предприемам ли изваждане и преместване в бидон? И каква може да е причината да не спят изобщо?

koifish

остави ги нищо им няма те не са съвсем като мечките. То и мечките не заспиват като хората изведнъж, първо спят за по ден-два, после след една седмица заспиват за по 4-5 дена, за по седмица, стават разхождат се няколко дни и накрая заспиват зимен сън.

nv952

Цитат на: petjofi2 - 27.01.2013 14:29
да винил, няма проблеми за сега, но имам друго притеснение - към края на предната седмица се беше разтопил леда и всички риби се показаха на повърхността ( най дълбоката част от езерото е 1.50-1.60м.), възможно ли е да не заспят вече и опасно ли е? Да предприемам ли изваждане и преместване в бидон? И каква може да е причината да не спят изобщо?
а колко е дебел твоя винил също така размерите какви са и каква е рекламата че много ми допадат цветовете

Асен Евгениев

Цитат на: petjofi2 - 27.01.2013 14:29
възможно ли е да не заспят вече и опасно ли е?
Не е задължително да заспиват. Нищо им няма.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

petjofi2

Много благодаря, дано да няма изненади на пролет. :-), за дебелината немога да ти кажа сега(трябва да го погледна) размерите му бяха 5 на 8 метра, но в последствие рязах ненужното от него. А рекламата ми се падна на Загорка :-), Купувах го от тук в София от един човек и бяха чисто нови, ако намеря координати или телефон ще ти пиша на лични.
: 27.01.2013г 21:09ч
http://prodavalnik.com/prodavam-vinili-ot-bilbordove-i15203701, мисля че това беше човека, и моят беше с размери 8/4 и при тях бяха предимно чисто нови.

chaykov

Цитат на: petjofi2 - 27.01.2013 21:56
Много благодаря, дано да няма изненади на пролет. :-), за дебелината немога да ти кажа сега(трябва да го погледна) размерите му бяха 5 на 8 метра, но в последствие рязах ненужното от него. А рекламата ми се падна на Загорка :-), Купувах го от тук в София от един човек и бяха чисто нови, ако намеря координати или телефон ще ти пиша на лични.
http://prodavalnik.com/prodavam-vinili-ot-bilbordove-i15203701, мисля че това беше човека, и моят беше с размери 8/4 и при тях бяха предимно чисто нови.

татуса твои ли е ? :)
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

[/url]

nv952

Цитат на: petjofi2 - 27.01.2013 21:56

Аз си мисля мойто да е 3 на 4 метра

nv952

това е фолиото днес пристигна.

petjofi2

Какви са му параметрите и от къде го взе?

nv952

2 на 2 метра 1мм дебелина от аква кор софия

Similar topics (5)

32473

Започната от lsimeonov

Отговори: 351
Прегледи: 219281

17739

Отговори: 199
Прегледи: 140204

57508

Отговори: 3