• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Малко любителско рифче от София

Започната от letkarski, 18.01.2012 21:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DISCUSBG

Не знам!

Илко Димитров

Не пазбирам абсолютно нищо от морска акваристика,и оценявам морските аквариуми по вида им, но този аквариум наистина ми хареса, поздравления *BRAVO* *BRAVO*

Ангел Христов

Много хубаво се е получила системата! Поздрави! *DRINK*
Морската акваристика е място, където законът на Мърфи и банковата ни сметка се срещат...

letkarski

miTko

Хубав аквариум! И аз не разбирам от морски, но продължавам да се чудя, чисто визуално не ви ли дразни това силно синеене. На мен ми идва прекалено. Гледал съм доста филми за рифове в океаните, такова синеене не видях.  *dontknow*
Разни мои АКВАРИУМИ 

Стоян Михов

Цитат на: miTko - 28.08.2012 11:00
Хубав аквариум! И аз не разбирам от морски, но продължавам да се чудя, чисто визуално не ви ли дразни това силно синеене. На мен ми идва прекалено. Гледал съм доста филми за рифове в океаните, такова синеене не видях.  *dontknow*
:-) За синеенето, ти си виждал и на живо морски аквариуми нали, пак ли ти се струват синеещи? Защото снимките и видеото изобщо не могат да пресъздадат възприятието на човешкото око, особено пък ако са правени със непрофесионална техника. Същото се отнася и за снимките на кораловите рифове, ако се гмурнеш там без изкуствено осветление след определена дълбочина всичко е синьо. 

_Kirilov

*BRAVO*    *BRAVO*    *BRAVO* Само това мога да кажа

miTko

Цитат на: Octopus - 29.08.2012 21:49
:-) За синеенето, ти си виждал и на живо морски аквариуми нали, пак ли ти се струват синеещи? Защото снимките и видеото изобщо не могат да пресъздадат възприятието на човешкото око, особено пък ако са правени със непрофесионална техника. Същото се отнася и за снимките на кораловите рифове, ако се гмурнеш там без изкуствено осветление след определена дълбочина всичко е синьо. 
Да, тези които съм виждал на живо не са толкова синеещи.
Разни мои АКВАРИУМИ 

letkarski

http://vbox7.com/play:548045fe67

Здравейте на всички! Отдавна не съм писал.Аквариумът претърпя няколко катастрофи.Първата беше с предозиране препарат на korallen zucht(50 пъти над нормата).Голяма част от коралите умряха.Това,което виждате остана.Втората катастрофа беше  рязко преминаване на добавки red sea,след това обезсоляване до 1,016.В момента аквариума е с частично сменено led осветление,което може да видите в EXOTICLAND. При промяната на препаратите рязко се вдигнаха нитратите и фосфатите и затова се принудих да сложа биопелети.Всички промени свършиха преди около месец.Резултатите ги виждате:

vesko_aa

vankata_032_pld

Браво !  *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*
Дори и след крашовете си е супер.
В този момент това видео ме мотивира *THUMBS UP*

Yonchev

Много се радвам, когато видя някой от старите рифъри да ъпне малко темата си! Ще се радвам и занапред  да споделяш и снимки, и видео, и опит! Поздрави, страхотен е аквариума! А за крашовете, както казват хамериканците - "шит хапенс"  :-D

letkarski

Здравейте колеги !
От доста време не съм качвал снимки на системата
коята очевидно отесня на коралите и май ще се наложи ъпдейт на дисплея. :duvar:

upload pics

forum image hosting

image uploading

picture sharing

uploading images

photo hosting sites

image url

screenshot on pc

post image online

windows 7 screen shot

take a screenshot

free pic

upload

pic host

photo hosting sites

photo uploading
Поздрави.

vankata_032_pld

*CRAZY* *CRAZY* *CRAZY*
И да ни държиш в течение с новия проект.
*DRINK*

Стоян Михов

Здрасти Бисере, радвам се да те "видя " пак тук. Уау, страхотен растеж на акропорите, *DRINK*. За съжаление снимките не показват истинските цветове на коралите.

Similar topics (1)

48721

Отговори: 21
Прегледи: 19473