• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Малък аквариум - Красен

Започната от kkrase, 13.11.2011 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kkrase

Публикациите са слети: 18.11.2015 00:29

Ако се чудите как да накарате Хелените да правят яйца. При мен беше умряла една рибка без да видя и Хелените са е похапвали и айде до 2/3/4 дена яйцата бяха готови, от живата храна полудяват.

kkrase

kkrase

Яяяяя, рестарт с Манадо за Коледа :)

vanko77777

Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

kkrase

Малко снимки на съквартирантютююю

kkrase

15/16 дена след рестарта, всичко върви без проблеми :)
Направих си осветленито на 2 цикъла, за 3 часа светва 1-на енергоспестяваща 11вата 6400к и облепих кадето можах с ето това фолио, стана много по осветено.

kkrase

На няколко пъти кастрих повечето растения, само Валиснерията почти не върви. От какво може да е?

kkrase

kkrase

От 2011 гледам рибоците и чак преди месец се сдобих с Цо2  :-P и днеска, сложих лед пура за второто осветление  *BRAVO* доволен съм

vanko77777

Супер, снимай аквариума да видим как се развил *DRINK*  с цо2 системата

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

kkrase

В интерес на истината, за сега не намирам никаква разлика с тази система с маята, време ли иска незнам :( аквата сега не изглежда добре, след някой друг месец ще кача :)

Amev

Щом вече си газифицирал , увеличавай и торенето и осветлението. Нещата са навързани. Да не те плашат алги ако се появят. Със со2 си дисбалансирал аквариума , ще се оправи

VDO

Въпреки,че не виждаш разлика от развитието,докато си бил с мая и захар,такава ще има,макар и не много осезаема.Най-малкото на теб ще ти е по-лесно ,а и ще си спокоен за стабилни показатели на ЦО2.

kkrase

Айде отново съм на линия, вчера взех на майка аквариума и вече е при мен, 96 литра. Аквариумът е на 2 дена, чакам стеблените растения да се развият и да добавя с времето още растения за заден и преден план :)

vanko77777

Аквариума е супер много ми харесва, само този моряк да не хване някоя рибка  *JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY*

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.

Similar topics (5)

9982

Отговори: 8
Прегледи: 7061

25217

Започната от JEM

Отговори: 101
Прегледи: 76426

13039

Отговори: 10
Прегледи: 7422

53159