• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Ще издържи ли това чудо?

Започната от tsokala, 03.11.2011 14:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bay_milee

Според мен това с махането на крачетата си е игра която аз лично не бих ''заиграл'' крачетата помагата да изравниш шкафа в всяка една равнина и така налягането от водата се рапространява по равно към всички страни.Другото което е от естетическа гледна точка няма да е красиво ако подът е крив ще покаже на водния стълб.Съвет от мен сложи едни крачета има ужасно красиви при това за 25 -30 лв.не си згорчавай ''живота'' .Защото на всеки му известно е че една малка икономия в това хоби после се превръща в голям разход.Поздрави.

tsokala

Последното нещо, което ми идва на ум е да го тествам, като стъпя с още някой отгоре и да се види ще става ли шкаф или няма  *HELP*

bay_milee

Сложи нивелир той ще си каже финалната дума.

tsokala

В момента има 30 литров аквариум върху шкафа и на пръв поглед изглежда че е нивелиран - съдя по водният стълб

bay_milee

Колега ти си знаеш вече аз казах квото трябваше риска си остава за теб. :-)

tsokala

Шкафа за момента държи....подсилихме го с една плоскост отзад, махнахме крачетата, нивелирахме с изрезки от ламината с който правихме капака, хванахме го с два яки дюбела за стената и всичко изглежда нормално за момента.
П.С. за аквариума който Тонино ми направи просто нямам думи....не съм виждал толкова добра изработка

tsokala

Ето как станаха нещата

Similar topics (3)

31764

Започната от deadline78

Отговори: 10
Прегледи: 5934

29155

Отговори: 10
Прегледи: 6744

20601

Отговори: 7