• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на VDO

Започната от VDO, 07.10.2011 23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VDO

Днеска стартирах набързо нещо като палудариум,пресуших най малката ми аква,да видим кво и дали ще се получи нещо  *dontknow*

danielm

Харда е супер!

asito

Много е хубав.Остава една жаба да му сложиш само :)

VDO

Мерси ,колеги,ама много е малък обема ,за да вирее нещо живо като фауна,освен някой охлюв,около 12л. е.Даже нямам представа и как ще е с подръжката и нищо.Върти ми се ,ако реша да остава водна част и ако тръгне изобщо,да опитам да направя филтрация с един Еден 501,да ги върти тия 200гр вода,да не стане блато.

Ето една снимка горе долу да се добие представа за обема,предното стъкло е замъглено,щото снимах след като пулверизирах

bustama

Блато няма да стане. На моя му спрях филтрацията и го кара с помощта на водната леща и всичко що кастря от аквариумчето.
Аз го виждам като аквариум, но пробвай. Ще е много красив аквариум!

VDO

То си беше аквариум допреди 2дни,точно така както се вижда,само имаше един корен,просто източих водата и махнах техниката. Това с лещата е добра идейка,не се бях сещал като вариант,но самото застояване на водата да не направи проблем с мирис като на блато ме притеснява.

VDO

Засега държи,няма скапване на мъховете от рязката промяна на условията ,даже пауновия почва да пуска леко нови издънки забелязвам.

VDO

vasil dimitrov

А Хигрофила пинатифида-та вързана ли е или засята?

VDO

Вързани са за камъчета,само 1 стрък набучих в грунда,че нямаше корени,гледам пуснал и той издънка.

VDO

Мисля да направя частична промяна вече и следващите снимки ще са с променена визия,малко или повече,както се получи.

VDO

Публикациите са слети: 24.01.2016 23:18

jabeto

Тази Ричия още малко и ще литне *THUMBS UP*

VDO

По едно време при  разместването днес на косъм беше да остане така или с още по-малко вода :-X

jabeto

Така както си го задигнал от двете страни,започва да ми наподобява на речно корито и надвиснали над него храсти,папрати и дървета *BRAVO*Много ми харесва.Мислил ли си да развиеш аквариума в тази посока(речно корито)Ще ти се получи много добре *DRINK*

Similar topics (5)

37440

Започната от Beckhama

Отговори: 8
Прегледи: 6741

15583

Започната от миа

Отговори: 4
Прегледи: 6776

43671

Отговори: 7
Прегледи: 6994