• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Ето един от аквариумите на cardin

Започната от cardin, 21.04.2006 14:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тони

Цитат на: ravenCrinum calamistratum
е страхотен,и аз го загледах ама 18 лв. не ми се даваха.
.
Нищо, като се навъди,  cardin ще го дава по кинта :wink:  Тогава ще си купим.
Нали става въпрос за това дето е дълго и къдраво? То, май беше на лукувици май.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

cardin

Hemigraphis colorata само то си нямаше име. Е аз вече го засадих па ще казвам дали расте.

cardin

Crinum calamistratum след дълго пазарене аз го взех за 17лв. Иначе е с лукувица.

Raven

хемиграфиса е саксийно растени,за терариуми и палудариуми.
под вода расте няколко месеца и умира,има го във всички книги и справочници за сухоземни саксийни растения.
обича влага но под вода няма да стане.расте даже и по градините на открито.много е хубаво и често се лъжат и го взимат,а оранжериите по принцип произвеждат растенията на сухо така че на тях им е все тая какво пращат- при тях си расте.
въпреки че днес Биг Гонзо ми разправяше как в негов познат расте та се къса под вода- та дано.
лично аз  не съм го взимал така че нищо не мога да кажа.

имам Ophiopogon japonicus в момента,расте над три месеца под вода и още е живо,но не пуска листа.
скоро ще го вадя да лапне въздух и после пак долу че ми харесва как стои между камъните.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

cardin

То тоя Crinum calamistratum като ес тая луковица не знам как се развъжда ма ако е много трудно да знаете че ще ги давам по 1,50лв. :D

miTko

Цитат на: ravenхемиграфиса е саксийно растени,за терариуми и палудариуми.
под вода расте няколко месеца и умира,има го във всички книги и справочници за сухоземни саксийни растения.
обича влага но под вода няма да стане.расте даже и по градините на открито.много е хубаво и често се лъжат и го взимат,а оранжериите по принцип произвеждат растенията на сухо така че на тях им е все тая какво пращат- при тях си расте.
въпреки че днес Биг Гонзо ми разправяше как в негов познат расте та се къса под вода- та дано.
лично аз  не съм го взимал така че нищо не мога да кажа.

имам Ophiopogon japonicus в момента,расте над три месеца под вода и още е живо,но не пуска листа.
скоро ще го вадя да лапне въздух и после пак долу че ми харесва как стои между камъните.
Хемиграфиса е идеален за палудариум.Офиопогона много ме изкушаваше да го взема преди 2 месеца но се отказах, и него съм го набелязал ако реша да правя палудариум.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Ilianidis

Цитатхемиграфиса е саксийно растени,за терариуми и палудариуми.
Да при мене си загина геройски.Имах такива грешки навремето и с други растения уж подводни.Вече от тоя сорт не взимам.