• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Снимки от Италия

Започната от Boby_, 20.04.2006 15:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boby_

Онзи ден се върнах от Милано и имах щастието да видя и снимам феновете на Барселона преди мача с Милан, които се мотаеха по центъра на града. Ето две снимки:

А тази е поздрав от миланските катаджии към софийските:

:lol:

Boby_

Ето и още няколко снимчици от Милано:

Какво, трябва улици, къщи и коли ли да ви пусна, че да предизвикам някой коментар?  :wink: Хората са интересни, не стените.  :lol:

Stas

Добре де! :)
Ще си кажа мнението: снимките са супер готини, имат живот/движение, хванал си великолепни моменти.
Еми какво повече да те изчеткам?
В този форум май не са много хората, които са фенове на художествената и репортажната фотография. Бъди сигурен - оценявам ги с 6-ца!

Интересно ми е този на последната снимка - прилича на боядисан жив човек. Жив ли е наистина?

Boby_

Стасе, благодаря за мнението!
Този на последната снимка наистина е боядисан жив човек, който играеше пантомима в центъра на Верона.

Nikoo

Снимките наистина са много хубави. Браво!!! :bravo
Сложи и други ако имаш.

Longanlon

по отношение на мимовете съм склонен да одобря мерките на Ветинари спрямо тях  :twisted:

nixanbal

Същия боядисан истински човек си имаме и в центъра на София, само че в златистата гама :lol:

Снимките много ми харесаха, наистина чудни моменти, а тази с кучето и количката е като картинка! Свалям я за уолпейпър:)

Stas

Да, тази наистина хваща окото! Кефи много!

dido

Цитат на: Longanlonпо отношение на мимовете съм склонен да одобря мерките на Ветинари спрямо тях  :twisted:

:bravo Гадна гилдия са те да ти кажа ... Ама пък са фотогенични  :D
:bravo и на Боби за добре уловените моменти.

Boby_

Благодаря! Като сте рекли още, ето:

Балконът на Жулиета в къщата на семейство Капулети във Верона

А ето и още две по-малко романтични балкончета от Верона:

Violeta

Това в розовата рокличка трябва да е Жулиетка :lol:
Поздравления, Боби! И хората, и стените ти са интересни :wink:
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

6aro

Супер снимки! От тези с катаджията и детето с кучето само можем да си наравим изводи какво им е отношението към законите и да вземем пример.  Защо не си снимал статуята на Жулиета в дворчето? А аз съм бил там, бяхме на екскурзия за абитуриентската. Бeше Венеция-Верона-Падуа. Много интерени градове.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Boby_

Цитат на: 6aroСупер снимки! От тези с катаджията и детето с кучето само можем да си наравим изводи какво им е отношението към законите и да вземем пример.  Защо не си снимал статуята на Жулиета в дворчето? А аз съм бил там, бяхме на екскурзия за абитуриентската. Бeше Венеция-Верона-Падуа. Много интерени градове.

Ааа, снимах статуята, даже я държах за... [моля, дамите да не четат нататък]... цицата, както е традицията.  Но навалицата в двора беше такава, че нямаше как да направя нормална снимка на статуята. :lol:

6aro

ааа, добре аз също спазих традицията :lol: и имам снимка с нея, но няма как да пусна, защото тогава нямах още сонито.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

jkk

Италия е много красива.....Препоръчвам ти да слезеш и по на юг, ако не си го направил де.С какво ходи до там?
350 л Малави, 120 л растителен

Similar topics (5)

4473

Отговори: 34
Прегледи: 21041

3009

Отговори: 11
Прегледи: 7105

2531

Отговори: 4
Прегледи: 4777