• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Предложение

Започната от Sqwall, 21.03.2006 01:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sqwall

Преди няколко дни бях пуснал тема за новия ми сайт. Нещата се развиха много бързо и вече си имам собствен домейн и сървър, предплатени за бая време :). Някой беше подхвърлил че трябва да се направи дизайн на клуба на акваристите. Аз направих под домейн на моя сайт и хостнах цял сайт за клуба. Има още работа но поне ще може да си кажете мнението.

Новия адрес на сайта ми е:
http://www.aquariasq.com

А клубът е ето тук:
http://club.aquariasq.com

Надявам се да ги удобрите.

Trobata

И двата сайта са добри, но на мен ми харесва повече тоза който е за клуба.

Longanlon

бе владееш го дизайна...

само да ти кажа, че аз примерно никак не съм почитател на аквариумните рибки...

Sqwall

Аз изкопирах слогана от оригиналния сайт ако искате ще го променя според желанията :)

niky

Ами не знам точно какво се опитваш да направиш, но....

van40

Като идея добре,но не мислиш ли ,че този сайт с 2 линка е прекалено празен?

Pac

Браво за дизайна!:bravo  Дано скоро зад него да застанат повече и по-смислени неща! Успех...

Sqwall

Цитат на: nikyАми не знам точно какво се опитваш да направиш, но....

niky ти предложи да направя дизайна на Клуба :), на мен ми беше по-лесно да използвам моя си ресурс и да изградя наново клуба. Мога да гарантирам за хостинга си и за постоянството му. Не си хоствам сайтовете във свободни зони. Заявил съм домейн и сървър за една година напред със сносен месечен трафик. Ако имаш някакви предложения или забележки казвай.  :D

niky

Да. Аз ти предложих да направиш дизайна на Клуб Аквариа, който е клуб на хората в този форум.

А ти правиш отделен сайт и тоя клуб няма място там. Поне така си мисля.

Иначе дизайна е добър. Шрифта не се връзва обаче с тоя на сайта.

Флаша е интересен, но...за България с нашите връзки мисля че не е подходящ.

Sqwall

OK тогава, спирам го. За дизайн на оригиналния клуб ще ти пиша лично съобщение съвсем скоро.

Similar topics (2)

37244

Отговори: 3
Прегледи: 2715

1473

Започната от cihlidi_fan

Отговори: 5
Прегледи: 4059