• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Национална сбирка на БАЕ и награждаване IBAC 11-12 юни 2011 Велико Търново

Започната от 77, 06.03.2011 16:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Асен Евгениев

Доколкото знам, при използване на легловата база и съответно ресторанта /механата/, конферентната
зала е безплатна. *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

77

добре де ...колко пъти да го напиша :duvar:
в приличните хотели двойната стая е между 40 до 60 лв,това означава че нощувката за 1 човек ще е между 20 до 30 лева.
аз лично не знам да се плаща за конферентна зала(ако случайно се плаща ,аз ще поема разхода),а в ресторанта всеки ще си поръчва сам.
хотел ще търся като се уточнят броят на участниците.демек след 30 април.

77

като гледам до сега колко много хора са се записали ...какъв хотел ,какви цени?може и 2 бунгала да ни стигнат...
пп тия които не мислят да идват да не спамят в темата!

nikolaytoshev

Българина винаги чака последния момент. Всички съфорумници си мислят, че има още много време до тогава. Най-вероятно това е причината. Може и кризата да е една от причините за по малкото записали се.

ceco

Цитат на: 77 - 20.03.2011 21:33
като гледам до сега колко много хора са се записали ...какъв хотел ,какви цени?може и 2 бунгала да ни стигнат...
пп тия които не мислят да идват да не спамят в темата!
Да ти кажа и аз мисля, че не може да се събираме без да знаем къде, на каква цена и как изглежда. Иначе през следващата седмица ще има + 1, + 2, + 10 и на края......., ейй на работа съм, отели ми се кравата, разболя се тъщата и в крайна сметка 15- 20. Все пак доста от нас ще тръгнат с жени, деца. Всички знаем, че Търново е голям град и има хиляди легла по хотелите, ама аз като знам какво преживях миналата година в един друг, с 1000 легла повече- Варна *MODERATOR*. Та така :popcorn:

Асен Евгениев

Повече от 40 няма да присъстват. Посочвай хотела със съответните цени и ще
видиш колко бързо ще се запълни бройката. Това е причината за нерешителността
на колегите.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

77

добре де колко пъти да напиша че спането ще е между 20-30 лв на човек???
но сигурно трябва да ви намеря 2 рейса да ви извозят от столицата и пловдив...а може би и да ви платя и хотела.
то затова като решихме да правим конкурс, аз и коко решихме да не разчитаме на никого...
добре че е сера да помогне за част от наградният фонд,нито една друга българска фирма не пожела да отдели поне 100 евро да бъде спонсор на конкурса...всичко се организира и прави и плаща от 2 човека.но пък ние сигурно ще си избием парите ,а може би и ще спечелим от организирането на сбирката в търново :-D айде  пловдивската или софийската група да организират нещо...
защо ли си мисля че нищо няма да свършат?

Живко

+ 2

Аз доколкото разбирам тук се прави проучване колко човека приблизително ще дойдат, за да може бачо Пламен да намери съответен хотел, където да излезе най-ефтино, най-удобно и задоволяващо безкрайните претенции на всички.

20-30 лв. е дъното за нормален хотел, в който да се проведе такова събитие.
Конферентната зала би следвало да се поеме от организацията, а пиячката и простотията .... всеки сам да си прецени с какво и как може да се справи.
Последното не е много добра идея, защото определено няма да сме добре дошли без куверт, но ако резервацията е навременна ще трябва да ни изтърпят.

Та вземете спрете с излишните коментари и ориентирайте човека за бройката. След това може да се обсъждат предложения за хотел и цени.

П.П.  не е лошо, ако има възможност да се изпратят ЛС до всички потребители или е-маил най-добре. Аз направо щях да я пропусна тази тема.

*privet*
Никой не се е родил научен.

Desmoria

В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

zoomaniak

Запишете 1 двойна стая за мен и съпругата ми. Малко хубава компания и фото+видео репортаж няма да навреди на събитието.

Ще се абонирам за темата.
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

Black Adder

Кой е втория бре, да не си се напил да се виждаш двоен?

JayCutler