• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 17:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

meliskataaaa

здравейте искам да попитам ще ражда ли скоро тази гупа и ако да колко дена долу горе защото се притеснявам да не съм я отделила рано :)
ще чакам отговор :)
Никога не се доверявай на някого,който те е предал вече веднъж!Защото,ще продължи да го прави знаейки,че ти можеш да прощаваш !

Lucio

meliskataaaa

благодаря за отговора ,но знам,че е просто попитах рано ли съм я отделила :) да не и стане нещо в родилката :)
Никога не се доверявай на някого,който те е предал вече веднъж!Защото,ще продължи да го прави знаейки,че ти можеш да прощаваш !

Music

Здравейте! Преди 3-4 дена един мой приятел ми даде 1 женска и 2 мъжки гупи, и на мен женската ми изглезда съмнителна и петното и отзад се личи доста и реших да се допитам до вас дали е бременна и ако е кога ще имам рибета ;) мс предварително !
: 02.12.2010г 10:10ч

Извинявам се за лошото качество!  *dontknow*

MeTogu

Бременна е.Горе долу 1 седмица и ще има малки.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Music

Caxapa

Аз бих казал до две седмици.  Плавателния мехур се вижда ясно. Ембрионите са още малки. Когато порастнат достатъчно закриват голяма част от мехура.

lubopitniq

Асен Евгениев

Да
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

lubopitniq

кажете, ако знаете.

zlatna_ribka

1 колега има тема където можеш да задаваш въпроси ,,да ли е бременна " живородката потърси иначе според мен е бременна но еще в началото нека и някой друг да изрази мнение *HELP* *DRINK*
Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

миа

Бременна е, да.Когато погледнато странично коремчето й изглежда "квадратно" тогава е наближил моментът на раждането и е време да се отдели от общея аквариум, за да не ги изядат останалите риби.

lubopitniq

съжалявам,ако сам обаркал мястото на вьпроса, и благодаря

zlatna_ribka

Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

lubopitniq

*DRINK*, но о6те не разбрах дали е бременна сьс сигорност и кога 6е роди, ако е .