• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Предложения за оформление

Започната от Dred, 25.02.2006 22:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

N.Nobs

Цитат на: NO CARRIERНапротив, те са разбирачите и винаги ще намерят кусури.  :wink:

Така де,така.И аз за това говоря :D
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

NO CARRIER

Благодаря за високото ви мнение за мен, ама ... това е моята самооценка В профила ми също има професия.  :lol:
Хайде да не спамим на човека темата. :-)

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Nemo

Цитат на: NO CARRIERГлей ся, ако не смяташ да участваш с него в конкурса и не смяташ да водиш гости от сорта на Дидо, Боби, 77, Лонганлон, Стас и т.н., направи го така, както на теб ти се иска и както на теб ти харесва.

И все пак всеки си го прави на него да си му харесва  :wink: Не сме тръгнали пари да вадим от това (е поне засега не )  :lol:  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Тони

Цитат на: Dred....... на мен този камък много ми харесва, на рибоците също(веднага започнаха да го обитават и да се борят за пространство в него), чудя се от естетическа гледна точка, лошо ли е да гледам видове риби които нямат в естествената си среда подобни камъни?

Кой е казал, че няма такива камани там, от където са ти рибките. Рибките са ти събрани от два континента и няма начин да няма някъде такива или подобни камъни :wink:
Ако искаш, можеш да "замаскираш" камъка от подобни критици , като се опиташ да захванеш някоя папрат на него.
Успех!
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Similar topics (5)

46869

Отговори: 1
Прегледи: 5335

40690

Отговори: 5
Прегледи: 6413

23240

Отговори: 4
Прегледи: 7002