• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Как да се направи човек на японец.

Започната от kraltchev, 17.01.2006 05:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stas

ми май не е много много за риби...

77

Жоро

Според мен поради малкото количество на растенията  може би някакъв вид цихлиди с малки размери ще са подходящи за този красив аквариум.
Аз лично се запалих и смятам да си направя такъв аквариум,но малко по голям поне 100л. ако споделите какви цихлиди да сложа ще Ви бъда много благодарен!

Тони

Цитат на: Жороизвинявам се за  offtopic ,но за какви риби е подходящ този аквариум.
Две златни и една скалария :twisted:

Съжалявам, не можах да се сдържа :oops: , четах една тема ....  представих си ако се пуснат в този аквариум какво ще стане :twisted: offtopic
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Тони

Цитат на: ЖороСпоред мен поради малкото количество на растенията  може би някакъв вид цихлиди с малки размери ще са подходящи за този красив аквариум.
Аз лично се запалих и смятам да си направя такъв аквариум,но малко по голям поне 100л. ако споделите какви цихлиди да сложа ще Ви бъда много благодарен!
Никакви! Всички видове цихлиди ще го развалят.

Raven

не разваляйте хубавият аквариум с риби.

най добрата риба е маринованата  8)

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Жоро

Stas

Цитат на: 77стасе,не си коректен moral

Че аз кога ли съм бил!? :)

Тони

77

Цитат на: Stas
Цитат на: 77стасе,не си коректен moral

Че аз кога ли съм бил!? :)
че си и заядлив umn

Жоро

Неони добре,но според мен при този тип декорация на аквариума с 20 неона съдът ще стои празен.Това все пак не е "холандски аквариум" и на пъво място според мен са рибите

77

Цитат на: ЖороНеони добре,но според мен при този тип декорация на аквариума с 20 неона съдът ще стои празен.Това все пак не е "холандски аквариум" и на пъво място според мен са рибите
интересна логика...

Тони

Цитат на: ЖороНеони добре,но според мен при този тип декорация на аквариума с 20 неона съдът ще стои празен.Това все пак не е "холандски аквариум" и на пъво място според мен са рибите
Гледай сега , и аз съм на твоето мнение, но тук има много фенове на полу- празните аквариуми. В момета са много модерни - японски :wink:

77

хора,има толкова много рибки които не закачат растения,защо искате точно цихлиди да наблъскате в такъв аквариум :?:  :shock:  :?:

Similar topics (5)

17915

Отговори: 281
Прегледи: 285658

41180

Отговори: 3
Прегледи: 4243

54641

Отговори: 3
Прегледи: 6004

14638

Започната от kalox13