• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Награждаване на победителите в конкурса 'Коледа 2009'

Започната от niky, 28.01.2010 10:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Black Adder

Цитат на: akapulko - 06.02.2010 18:58
Една бърза телефонна снимка на половината присъстващи.
Е знаех си, че само Деси ще снимате, да видим и NO CARRIER и Жорикс дали ще покажат и други убави участници в сБирка-та и най-вече наградените  *DRINK*

Divane

не се притеснявай,като се докопах до фотоапарата снимах здраво Жорикс и Луцио,ама дали няма да ги изтрият..не знам ;)

}|{opukc

Е, вие много бързате..нещата трябва да узреят. Най-вероятно днед следобед ще има снимки от мен. *ban

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Divane

yanki1

Струва ми се, че много дипломатично изглеждаме на тези снимки.  :-D
526 литра

killiman

Много приятно мероприятие се получи, благодарности на организаторите! И може би една лека препоръка - нека следващите награждавания да са с по-късен начален час. Да направим опит да повторим уникалното парти, което сътворихме на награждаването на конкурса Коледа 2005. *DRINK*

Raven

Имаше идея да направим един вечерно среднощен купон в най добрите ни традиции, но това е ангажиращо за хората които не са от София и трябва да си уреждат и преспиване, хотели итн.

Следващата сбирка ще е за минимум два дни, след май месец и ще си е както си трябва- барбекю, басейнче може би, цяла нощ  на масата...

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

N.Nobs

Цитат на: Raven - 07.02.2010 15:03

и ще си е както си трябва- барбекю, басейнче може би, цяла нощ  на масата...

Бе аз предлагам да е на място където има и легла  *predupejdavam*
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

tishovsx

Цитат на: N.Nobs - 07.02.2010 16:42
Бе аз предлагам да е на място където има и легла  *predupejdavam*

Ей не наспал се...сън спомени няма! Ма то на младото му се спи, ко да го пайш!!!
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

AQUASAUR

Да, наистина избора на Заведението беше много удачен и супер гот си изкарахме... *THUMBS UP*   :-P
Радвам се,че успях да се запозная и най-после лично с накои от по-младите съфорумници!  

}|{opukc

ddz

Асен Евгениев

Цитат на: ddz - 07.02.2010 17:24
А кой кой е ?

Ами елате на някоя сбирка да се запознаем, така само питате кой кой е. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!