• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Великденски конкурс- обща тема

Започната от Raven, 10.01.2010 23:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Лора

Да си призная не очаквах такива творения. Дори не очаквах и такъв брой участници... :-[
Поздравявам ви. Наистина аквариумите са добри.
Успех на всички!
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Raven

Гласуването ще е от жури и резултатите ще се видят на Великден- 04.04.

Ако искате можем да пуснем по някое време една анкета от най прост вид която да определи "изборът на публиката".

Това ще е приз извън официалното гласуване и награден фонд.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

goldstar94

Браво на участниците  :-) добре са се постарали . Дори и някои ме изненада доста  *privet* .

Асен Евгениев

Цитат на: Raven - 28.03.2010 14:10
Гласуването ще е от жури и резултатите ще се видят на Великден- 04.04.

Ако искате можем да пуснем по някое време една анкета от най прост вид която да определи "изборът на публиката".

Това ще е приз извън официалното гласуване и награден фонд.
Приемам залози дали изборът на публиката ще съвпадне с този на журито. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

santah

Моите поздравления за всички, които са се престрашили! Наистина има много добри аквариуми и интересни творения. *BRAVO*
Не разбрах дали в тази тема може да се коментират аквариумите...?

Raven

Да- може свободно да се коментира.

don_misho

Поздравления за всички участници!
Има скейпове  на много добро ниво, Браво!

mejdupraznika

Raven

На мен ми хареса заготовката на Дон Мишо, но с уговорката че това е само заготовка.
Такъв тип аквариум като този трябва да остарее достатъчно за да добие автентичен вид, това е най бавният тип аквариуми.
Тип "стара гора" , най хубаво става като обрастне и подивее , и корените на папратите провиснат от корените.
Предполагам че този аквариум ща стени много по добър след няколко месеца стига да не се пипа.

mitacheee

Аз също се замечтах по неговия.Дори и в този вид.

tishomura

Щом може да се коментира-ще се възползвам от  случая!Почти от обад до сега 18ч. преглеждам номинираните,и не мога да откъсна очи от красотите,които са сътворени  *thanks .За това ми се искаше да изразя лично впечатление за всеки един от участниците-непрофесионално ест.
   Веско_аа-Богатство от Видове-браво
   Митачеее-Тъмен разкош-аквариум за интимна обстановка  *KISSING*
   Бобифото-Слънчева ведрост
   Гекатакс-Хубави корени,ного добри тенелуси,добър контраст-от ниско към високо растящи  *BRAVO*
   Джо Джо-Цветна картина с живи цветя на много добър художник  *THUMBS UP*
   Феникс 9040-Тежката артилерия на родната акваристика-браво,изключително силен участник  =-O
   Ненад-Гора от корени,и папрат-супер,за в бъдеще ако обрасте и дъното ще е супер  *YAHOO*
   Дискусфиш-Ярък приер за професионален акваскейпър,според мен трябва да е челната 5-ца  *YAHOO*
   Бучката-Райска градина-да се чуди човек на кое да се радва по-напред  ;-)
   Мишокалкана-Дискретно и стилно,нищо излишно,но му трябва време да се равие/впечатлява с филтрация  8-)
   Бичо1976-Буйна зеленина-добре е!!!
   Денис Белята-Каквото е изписано за този аквариум-все още си важи!
   ДонМишо-Перфектен,и корени,и избор на растения,и подредба
   Ванчо-Ако си премести дървенцето с мъха,и анубиаса,който е в ляво на мястото на средната клонка,а тя-да легне на пясъка от пред в левият ъгъл до зад камъка,ще е много по-впечатляващ! ;)
   Пчакарофф-Много добър !!!
   Рейвън-Супер каньонче,добър подбор на растения-всичко си е на точното място-хвала  *privet*
   Борко 7-Сгодна подредба,Добър аквариум. :popcorn:
   Джек-Поредният представител на тежката ни артилерия  *MODERATOR*
   Галин Петров-Много добро начало,обещаващи растения,страхотна подредба-браво
   Тишомура-За този участник няма какво да кажа :-P много лоши снимки бе,и не си е описал златните анциструси :karamse:
   Стенли-Супер поляна,Ако им пусне една кладофора на рибоците,може и мач да поритат кефи ме *thanks
   Митко-оригинален дизайн,Малко растения-Огромен ефект
   Бонелез-тежък артилерист-Перфектен  *MODERATOR*
   Уарз-Буйно обрасли величествени планини-отличен-600,и той тежък артилерист  *MODERATOR*
   Ваннката-приятна градинка
   Пешо_Христов-Буйна гора расте тук
   ТироМалък симпатяга-добро начало  *DRINK*.
        Толкова от мен-останалите да добавят,поздрави,и успех -Тишо
АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

buchkata

Моят фаворит е phenix. Мислех, че го е развалил след като продаваше Blyxa japonica и мъхове,но добре че го наглежда.Станал е прекрасен! *BRAVO*

Divane

Аквариумите ,които ме впечатлиха са малко.Не бих ги класирала,защото не съм жури :-D
Моите фаворити са :
- wars;
- Дон Мишо;
- Митко;
- Raven;
- Denis..( с малко закачка - Къде са камъните?! ;) )

buchkata показва страхотен аквариум,но за мен е холандец. :-[
Аквариумът на Феникс е хубав,но вече не съществува,съжалявам,не мисля че има място на конкурса.
discusfish се е постарал много и си личи.
Много съжалявам,че Борко не е участвал с онзи супер дивашки аквариум,в който нямаше зеленина!

Еми..това е от мен..пожелавам успех на абсолютно всички,защото знам с каква любов се грижите за "райските водни кутийки" вкъщи!!! *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*

bbeettaa00

Може да не му е мястото тук, но къде могат да се видят снимките на участниците? Да се вдъхновим малко......
Благодаря!

tishomura

АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.