• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на Despot

Започната от Despot, 25.12.2009 22:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Despot

Благодаря за топлите думи,знаеш,че винаги си добре дошъл на по кафе пред аквариума.И аз много искам да си обновявам профила ,ама фотоапарата ми е супер зле,вчера от 100 снимки само тия 3-те бяха на фокус....Анциструсчетата растът и хубавеят и въобще не ми се разделя с тях,ама станаха много рибките.Ето и едно клипче,как ядът зверчетата:

http://www.vbox7.com/play:7298618ae8

multisam

Цитат на: Despot - 05.02.2012 10:33
Благодаря за топлите думи,знаеш,че винаги си добре дошъл на по кафе пред аквариума.И аз много искам да си обновявам профила ,ама фотоапарата ми е супер зле,вчера от 100 снимки само тия 3-те бяха на фокус....Анциструсчетата растът и хубавеят и въобще не ми се разделя с тях,ама станаха много рибките.Ето и едно клипче,как ядът зверчетата:

http://www.vbox7.com/play:7298618ae8

браво добро аквариумче,а и рибоците ти добре растат.

Despot

Малко снимки от днес:

plamennight

ми красота! благородно завиждам! *YAHOO*

vanko77777

страхотен аквариум колега, продължавай така да ни радваш със хубави снимки и видео
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

Despot

Ето едно клипче от днешната дажба храна.В края на клипчето се вижда как анциструса сви перките на най-големия побойник-рамиреза:

http://vbox7.com/play:08ff88bd68

Eliz

Много красив аквариум,наистина!Растението в десния ъгъл зад анубиаса хигрофила коримбоса ли е?

Despot

Цитат на: Eliz - 28.02.2012 10:06
Много красив аквариум,наистина!Растението в десния ъгъл зад анубиаса хигрофила коримбоса ли е?

Благодаря!Да,това е растението.

Despot

Малко снимки от вчера,приятно гледане:

Slavov

Евала красив е  *privet* , само карамболата ОТПРЕД идва малко в повече, все си мисля че ако я смениш с друго растение ще стане още по добре !

Despot

То всичко "ОТПРЕД" ще се подарява след месец....

Slavov

Цитат на: Despot - 02.04.2012 23:27
То всичко "ОТПРЕД" ще се подарява след месец....
Еее добре добре, чек че викам как така добре се получи отзад пък за отпред акъл не му достигнало  *JOKINGLY*

kkrase

Ехее колега, той аквариума много добре е тръгнал, качи някоя нова снимчица да се порадваме
Поздави :)

Despot

Ето малко нови снимки от мен:

vanko77777

Перфектен аквариум градски
Поздравления.
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

Similar topics (5)

14736

Отговори: 8
Прегледи: 6557

50811

Започната от Aronax

Отговори: 111
Прегледи: 72957

40938

Отговори: 36
Прегледи: 23919

16586