• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Похвали се! Клипчета на моят морски аквариум!

Започната от mc_dani, 08.10.2009 15:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kamos

Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

hanuman

В събота бях на гости на колегата M_I_T_A_K_A и щракнах едно бързо клипче на аквариума му.

Ангел Христов

Браво, супер е!!! не ги крийте тея красоти бе, колеги  *YAHOO* hanuman, дай едно видео или снимка и на твоя  *BRAVO* много мотивиращо действат - покрай такива видеа се запалих по морската акваристика  *DRINK*
Морската акваристика е място, където законът на Мърфи и банковата ни сметка се срещат...

slayerp5

hanuman

slayerp5

M_I_T_A_K_A

Не беше много изчистен за клипче аквариума, а и е правено по време на вечерята им и затова така се виждат да плуват разни неща вътре, но все пак бива :whistle:
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

hanuman

Айде айде не се оправдавай. Нищо му няма.

камен чочев

Едно клипче, с не много добро качество, и от мен
http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=dc52f2bab4

Canary

Цитат на: камен чочев - 16.11.2011 07:59
Едно клипче, с не много добро качество, и от мен
http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=dc52f2bab4

Браво, Камене! Много е красиво, а СПС-те направо ме разтапят! Гледам твоето мандаринче хич не е срамежливо, излиза си най-отпред. Забележката ми е от време на време да сваляш Вортеците и да ги почисваш, че са станали само алги. Аз ги бях занемарил моите, но преди месец ги свалих и ги накиснах в оцет и вода и падна яко търкане. Сега са като нови!
Успех с аквариума и всичко най,най........

Ilianidis

Сигурно е здравословно за помпите да се почистват,но на тоя див аквариум чисти помпи ще са ненамясто сякаш.Лайъна е много смешен с тея големи перки срещу течението.Супер е аквариума,ако някой ми каже че е стартиран март без да съм свидетел,нямаше да му повярвам.Успех и занапред!

Canary

Цитат на: Ilianidis - 16.11.2011 15:24
Сигурно е здравословно за помпите да се почистват,но на тоя див аквариум чисти помпи ще са ненамясто сякаш.Лайъна е много смешен с тея големи перки срещу течението.Супер е аквариума,ако някой ми каже че е стартиран март без да съм свидетел,нямаше да му повярвам.Успех и занапред!

Вервай ми, когато гледаш аквариума, никога не поглеждаш към помпите. Да не говорим ,че са прекалено "солени", за да ги оставиш да се скапят.

камен чочев

Чистя ги помпите, всяка седмица с четка за зъби, но само от алгите. Коралина съм го чистил по два пъти на всяка помпа, от както са пуснати. За съжаление качеството на филма не е много добро и не могат да се видят цветовете - камерата, която ползвах не е първа младост. Боря се с един друг апарат и може би ще е по-добре, но ще видим. И мерси за коментарите  ;-)

Ангел Христов

Поздравления, Камене, за това което си сътворил за половин година и малко  *THUMBS UP*
Морската акваристика е място, където законът на Мърфи и банковата ни сметка се срещат...

Иван Валентинов

Уникално,направо се пренесох в друго измерение. :-)

Similar topics (5)

36531

Отговори: 7
Прегледи: 7577

8645

Отговори: 12
Прегледи: 10476

2473

Отговори: 32
Прегледи: 38067

34849

Отговори: 6