• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Monosolenium tenerum

Започната от fridolina, 25.10.2005 13:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raven

аз го извадих в петък защото си пререждах аквариума,и току що успях да върна около една трета само.
иначе расте бързо но не трябва да го пипаш изобщо.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

Аз бих го вързал, ако имах де.Пише че не се "лепи".
Разни мои АКВАРИУМИ 

77

гонзо, все пак кажи колко струва :?:

Longanlon

От тоя мъх аз имам още в студеноводния аквариум - расте си и се развива много интересно - източва се нагоре и заприличва малко на тия зелени водорасли от морето... Ще сложа снимка скоро.

Big_gonzo

Миналата година през юли бях донесъл няколко порции в едни пластмасови кутийки (в които продават паяците) пълни с вода.
Количеството вътре трудно можеше да се определи защото ме беше страх да го ръчкам. Мисля че ако се натъпче внимателно ще е около 150-200 мл.  Цената беше 12 лв за една такава кутийка.

miTko

Цитат на: Big_gonzoМиналата година през юли бях донесъл няколко порции в едни пластмасови кутийки (в които продават паяците) пълни с вода.
Количеството вътре трудно можеше да се определи защото ме беше страх да го ръчкам. Мисля че ако се натъпче внимателно ще е около 150-200 мл.  Цената беше 12 лв за една такава кутийка.
Представям си сега както е пораснал...
Разни мои АКВАРИУМИ 

Big_gonzo

Който си е купил тогава може да каже как расте :oops:

versicolor.net

Цитат на: Big_gonzoМиналата година през юли бях донесъл няколко порции в едни пластмасови кутийки (в които продават паяците) пълни с вода.

Извинявам се за оффтопика  :oops:  Да се занимаваш случайно с внос на паяци или други екзотични животни или не съм разбрал правилно  :roll:
Нека минем на ЛС , да не разваляме темата  :lol:

N.Nobs

Цитат на: Big_gonzoКойто си е купил тогава може да каже как расте :oops:

Цитат на: ravenтова нещо се побърка,стана като футболна топка и не дава да го пипна- лети навсякъде Mad

нещо не мога да схвана как да го управлявам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".