• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

проблем с побеляване на водата в аквариума

Започната от zelenamagiq, 21.10.2005 18:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stas

Заповядай на съботния пазар - попитай за масата на Кимбайците. Там се събираме около 10:30. Всеки от форума би ти помогнал. И най-вече: аквариум без филтър е нездравословно начинание.

Адреса го има в секция "Магазини".

А! Прочети във FAQ и за азотния цикъл, че и това е важен елемент...

radika

Цитат на: StasЗаповядай на съботния пазар - попитай за масата на Кимбайците. Там се събираме около 10:30. Всеки от форума би ти помогнал...

Ей, не връзвай тенекия. Аз бях към 11 часа там, нямаше джан-джун на сергията, освен самия продавач, естествено, купих си какво си бях наумила и си продължих. А мислех да искам някой-друг съвет от старите кучета  :lol:

Boby_

Ъъъ, точно тази събота бяхме там. И май в 11 още не се бяхме отправили по посока кварталната кръчма.  :wink:

77

в 11 часа вече са поркали бира и водка в "кучевръза" :drunk  :lol:

radika

Цитат на: Boby_Ъъъ, точно тази събота бяхме там. И май в 11 още не се бяхме отправили по посока кварталната кръчма.  :wink:

Явно сте били още в невидимата си фаза  :lol:

Stas

Аз отидох към кръчмата към 11:45. Което значи, че преди това бях между масата на Евгени и тази на Кимбайците. Никъде другаде не съм ходил. Трябваше само да попиташ някой за тези две маси, да погледнеш тълпата и да кажеш, че си от форума... (Това е паролата :) )

С мен бяха Dave и DiscusFish. А малко преди мен тръгна N.Nobs.

radika

Цитат на: StasТрябваше само да погледнеш тълпата и да кажеш, че си от форума... (Това е паролата :) )

Това с тълпата ми хареса!... Имаш страхотно мнение за мен, ще трябва да почерпя  :lol:

Stas

Цитат на: radika
Цитат на: StasТрябваше само да погледнеш тълпата и да кажеш, че си от форума... (Това е паролата :) )

Това с тълпата ми хареса!... Имаш страхотно мнение за мен, ще трябва да почерпя  :lol:

!? Т.е.? То лошо да почерпиш няма, но нещо не разбрах повода. :)

radika

Цитат на: Stas
Цитат на: radika

Как се гледа такава тълпа (на пазара по това време беше фрашкано с народ)?   Или да се въздигна и с поглед отгоре, или като ония гущери дето самостоятелно си въртят всяко очо за да оценят обстановката... Уф, май вече не е за черпене... :roll:
Както и да е... май стана  offtopic

cihlidi_fan

220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

Тони

Видях ви, но реших първо да разгледам пазара , да напазарувам и чак след това да се представя :lol:  ...... Успях да  се запозная само с Кимбайците (купих си тор) вие сте били отишли в кръчмата.....  :beer
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

jelo

Абе да не ги храниш много тия риби? От това може да ти става такава водата.

Similar topics (5)

48577

Отговори: 35
Прегледи: 82807

53905

Отговори: 4
Прегледи: 4323

37654

Отговори: 13
Прегледи: 7255

59173

Отговори: 4