• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

1000+ галона

Започната от tishovsx, 14.09.2009 22:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tishovsx

Нови снимки от днес.

Някакъв вид червей от Карибския басейн.

red carpet Anemone

IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

tishovsx

Добавени две австралийски гъби.

iek

Не знам защо, но това "аквариумче", което доколкото разбирам го е направил по междудругото, ми харесва много повече. Тишо, има ли данни за него- корали, поддържане, хранене и т.н.

tishovsx

Това аквариумче, му е вързано в общата система, данни като имена на корали, може и да съм пускал. Храненето е същото като на другите корали. По нагоре в темата е и последното клипче там може да видиш, явно  него е мислил да го прави първоначално само като фраг аквариумче, ма после размислил. Като гледам коралите, са доста редки и трудни за отглеждане.

tishovsx

Малко снимки от днес.

Kraseka

Гледам гледам гледам.... гледам гледам гледам... гледам .....                           ..... гледам .......

гледам....                                           гледам.........

"иба**** му .... " =-O  след половин час успях да си затворя ченето. мн. яко!

tishovsx

От днес, снимки на фраг аквариума.

Другия.

Така се правело...
: 30.11.2009г 10:10ч
Тридесет минути след хранене.
Това му е танкчето с меките корали.

*privet*

botan

Дребния аквариум хич не ме кефи, никаква подредба, а на всичкото отгоре и тази синя светлина, нали не фотосинтезират, за какво им е синя, дори и не флуоресцират. В пъти по-добре щеше да е ако беше с топла светлина и без това повечето корали там са с топли цветове, щяха да се засилят и да изглежда доста по приятно. *NO*

tishovsx

Turbinaria

Миди и корали

Каквото и да си говориме, няма такъв аквариум  *privet*

bigbeer

Амано дали нема се напъне да си 'лепне' един такъв?  :-P

N.Nobs

Цитат на: tishovsx - 06.12.2009 21:51

Каквото и да си говориме, няма такъв аквариум  *privet*

Чак пък ич да нема  :vino:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Деян

Не му бил удобен дивана... е от къде знаете бе?! Тоя като го гледам колко пари има, дали ще търпи да му изръбва на задника, а?! Пък и от какъв зор ви е диван?!!?!?!?!?!?? Аз ако видя такова нещо някога наживо няма да седя - около него или вътре!  :-D Става и да се гмуркаш.  Евала му на човека, не е стипца, да жали пари! Направил е нещо, дайте да критикуваме когато направим нещо повече.

Тоя мъж, колкото и да е жълт удари в земята един друг жълтур с голям аквариум, май се сещаме кой е, започва с "А" и завършва на "мано".  ;-)

tishovsx

Леки ъпдейти на LPS коралчета.

Добавил и малко SPS

Само с VHO

И поредния клип..

bigbeer

Този 'другар' споменава ли някъде колко К$ е инвесторал до сега? И какво работи ми е много интересно?!

botan

Има ли смисъл да казвам че подредбата му не ме кефи, нагоре по камъните добре, но долу слаба работа, мидите и коралите на дъното са подредени като войничета. *NO*

Similar topics (3)

21342

Отговори: 44
Прегледи: 21976

26839

Отговори: 36
Прегледи: 23034

22170

Отговори: 31
Прегледи: 26884