• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

конкурс за най-красива гупа!

Започната от ribarq_555, 01.09.2009 11:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ribarq_555

класирани са AQUASAUR dok70 и не на последно място chepik
Запазете българското пишете на кирилица!

Живко

За какво са класирани?  *dontknow*
Никой не се е родил научен.

Деян

Свърши ли конкурса, как са оценявани, от кой?

Деян

Caxapa

Цитат на: ribarq_555 - 01.09.2009 11:30
Конкурс за най-красива гупа 2009.

Правила на конкурса:

Не се приемат снимки от интернет или чужди снимки който вие представяте.
конкурса важи до 10 септември

Верно ли свърши? Кои бяха в журито? кой с колко точки се е класирал. Моля организатора на това жюри да внесе малко яснота относно този конкурс!
Не се боря за приз но много ми се иска да разбера кой на кое място е класиран и аз като посредствен участник да си взема поука от призьорите и да се старая повече.  *YAHOO* *DANCE*

AQUASAUR

Арееее...почна се... :-D
Къв конкурс, кви номинации...кви "5 леФа" бе, хора?  :-|
Ако това не е просто обобщаваща тема всеки да си покже най-хубавите Гупи - кажете да пусна нова такава!?
... щото като гледам тая вече и бая се пооспами... *NO*

Цитат на: chepik - 04.09.2009 13:36
Как ги правиш тия снимки ау...
Едно въпросче ползваш ли леща за макро (да знам дали ад си купя една)

Друже, заповядай събота(12.ІХ) на Нашата международна Кили Изложба"2009
http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,17015.msg194582.html#msg194582
по молба на Ръководството - следобеда ще изнасям специална лекция, споделяйки моя скромен опит в сферата на Аква-фотографията и ще отговарям конкретно и нагледно на всички тематични въпроси...
Така че, който иска - Да Заповяда! Всъщност, самото Кили-Шоу не е за изпускане, повярвайте ми!  8-)

Caxapa

Естествено, че не е КОНКУРС а просто някакво съревнование кой какво е постигнал. Гледаш много отвисоко , седни при нас на столЧетата и помисли като нас обикновените акваристи. Предполагам на всеки му се иска да разбере до какво ниво е достигнал в своя труд над любимците си. Ако с нещо съм изкривил темата или съм спамил  ще застана до стената с разкопчана риза и нека модераторите да  *MODERATOR* *MODERATOR* *MODERATOR*
Няма да моля за пощада. Аз не хленча.  ;-)

dok70

Понеже никой не чете, а някой има амбиции на организатор без да е на ясно как,
пускам нова темичка без претенции:
http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,19914.0.html
Ако прецените, че е излишна...здраве да е! ;-)
И защо всяка тема с гупи се оаква от някой?
:kreshtja:
Луд умора няма...

300 оки миш-маш

Лора

Щото явно сме с разтройство. :-P  И второ българина ака дето сварата го свари.  :-D

За новата тема, ще бъда културна и ще отида до WC-то. :-[
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

wwladoo

Мишо,ето още една селекция,с делта отваряне,колко градуса е ти ще кажеш!!!Тая селекция за първи път я публикувам.Нищо ,че съм ,,куц,, с фотографията!!!!! :duvar: :-)Извинявам се за лошото качество,съжалявам аз съм гупист не фотограф или как беше лафа(не бийте музиканта,той толкова си може) :-D
: 04.09.2009г 16:04ч
Цитат на: dok70 - 04.09.2009 16:40
Понеже никой не чете, а някой има амбиции на организатор без да е на ясно как,
пускам нова темичка без претенции:
http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,19914.0.html
Ако прецените, че е излишна...здраве да е! ;-)
И защо всяка тема с гупи се оаква от някой?
:kreshtja:
*offtopic  Аз защо заключих темата,,Селекциите гупи които имам,,в раздела ми,,Аквавиктория,,БГ,давам го като пример,да не прозвучи като реклама--може да погледнете!!!И бях написал който иска да публикува снимки на селекции гупи да ми се обади на ЛС,да му отворя темата и пак да я заключа!!!!! ;-)Някои си помислиха,че се правя на господ,да ми искат разрешение,за публикация на снимки!Единствената причина беше караници и  *spam-да предпазя темата от това! *dontknow*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Мишо

Владо виждам! Ъгълът гони 180'те и в категорията си е направо за международен приз.
Съвсем безпристрастно и най- откровено признавам, че в последните десетина години по-добър фенотип на делта гупа у нас не съм виждал. А съм търсил доста, вервай ми  :-)
Наистина, снимките ти са по-лоши и от моите дори, а те са единица мярка за посредственост.
Но в случая забравям за това защото виждам един невероятен представител на въпросната делта селекция. Имам усещането, че и жълтото леопардово тукседо е с такова ветрило. Пази линиите човече.
Респект!

------------------
Сори към останалите гуписти, но  имам слабост точно към такива опашки( даже бях споменал някъде)

wwladoo

Няма 180гр. ама към 160 -170 отива,златния жълт леопард и той е в същите граници,аз бях писал в една друга тема,че ще те изненадам с делта,аз и тогава ги имах!Приемам забележката за снимките  :-[ Имам поколение от двете селекции,засега не се притеснявам!Аз разчитам,като теб (това прочетено в една стара тема от теб преди години отговор на един провокиращ въпрос)на приспособимоста на вида--стар изпитан метод!!! *thanks за признанието *DRINK* Да си призная честно,публикувах ги заради теб,исках да те накефя защото си знаех че ще ги оцениш!!!! ;-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Мишо

Владо благодарско за спаделените снимки.
Но защо не се опиташ да снимаш и леопардовият в по-билзък план.
Въобще, помъчи го малко това фото бе човек, сложи ако трябва няква временна лампа или викни някой приятел фотограф да ти помогне. Направи нещо, заслужава си.

Деян

Може би греша, но да те питам. Ти включваш ли маро режима на апарата за близки снимки?

Similar topics (5)

6407

Отговори: 1
Прегледи: 8399

3741

Отговори: 0
Прегледи: 6676