• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Динамо(Москва)-ЦСКА

Започната от bicho1976, 27.08.2009 13:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Лора

*spam
jodeci  Страшен подпис, баси така не се бях смяла незнам от кога. *ROFL*

ЦитатПлан За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

Сори момчета за спама. :-[
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

jodeci

*spam

Смей се ти, смей се... питаш ли ме к'во ми е...  :-[   :-D
План За Вечерта:

bicho1976

М-даа ,кофти за Литекс.Те ми бяха сигурен участник в ЛЕ.Ама май е вярна приказката за ''старите к...и и новият бардак".Литекс и Левски ме убедиха в тази истина.А всичко тръгна толкова добре тази вечер.Но 50%си е добър резултат.Доказа се че в България има само два отбора,всички останали се борят за място под слънцето.

jodeci

ЦитатМ-даа ,кофти за Литекс.Те ми бяха сигурен участник в ЛЕ.

И за мен бяха, ама истината е далече.  :-(   0:4 си е направо погребение. Чакаме жребия за групите  на ЛЕ утре, пък после каквото топка покаже.
План За Вечерта:

Raven

Надявам се да ни се падне най силният съперник- някакси ще съм по спокоен.

Слабите съперници ме притесняват като знам как играе ЦСКА срещу силни и срещу слаби ;-)

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

FHM

Айдечестито на феновете .
Ся да си пожелаем български финал  :-P

elblanko

Динамо търсиха опит в евротурнирите, ЦСКА им го предоставиха но беше горчив.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

wwladoo

Литекс просто са под всякаква критика,и господин треньора никъде го няма,когато трябваше смени той.....
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

dfdid

Абсолютен левскар съм,но мога да кажа браво на ЦСКА че затвориха устите на надутите руснаци от Динамо.
Яд ме е за Литекс ама както и на мача на Левски се получи "Като не вкарваш ти вкарват".
Чакаме жребия днес и успех на двата отбора.Колкото по-напред стигнат толкова по-добре за България!

miTko

По какво си приличат българските "грандове" и м****е? Участват, близо са, но не влизат!  :-D
Разни мои АКВАРИУМИ