• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Снимки от аквариума на Longanlon

Започната от Longanlon, 05.10.2005 11:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jkk

Каквото и да си говорим аквариума ти е малък.....Аз го имам абсолютно същия 80х40х40 и знам за какво става въпрос - просто не можещ да си реализираш идеите на такава площ :!:  Затова си взех 350литров и пак не ми достига половин-един метър за нещо по-стойностно....Така че си направи един 5-600 литра и си готов с акваскейпинга.
Сега очаквам чудесата да са  от Raven, когато реши да го покаже
350 л Малави, 120 л растителен

miTko

То нищо чудно и олимпийски басейн да не ти стигне! :) Който може го прави и в 6 литра!
Разни мои АКВАРИУМИ 

jkk

Ееее щом си такъв спец вземи си 5 литров буркан от трушия и действай :lol:  :lol:  :lol:

vrp

Цитат на: Longanlonа именно: магазинерите да си гледат магазина, а акваристите... бирата  :D  :D  :D
Съгласен съм , но ако ги съчетаеш двете в едно ще можеш да поглъщаш повече от биратата и да правиш по хубави аквариуми

Raven

Цитат на: jkkКаквото и да си говорим аквариума ти е малък.....Аз го имам абсолютно същия 80х40х40 и знам за какво става въпрос - просто не можещ да си реализираш идеите на такава площ :!:  Затова си взех 350литров и пак не ми достига половин-един метър за нещо по-стойностно....Така че си направи един 5-600 литра и си готов с акваскейпинга.
Сега очаквам чудесата да са  от Raven, когато реши да го
покаже

всъщност аз мислех да участвам със един 100 литров.
ще е символично участие разбира се ,защото мисля да е класическа изчистена японска композиция и естествено че няма да грабна публиката ,но много ми се ще да го направя точно така.ще е нещо със почти само камъни и пясък и много малко растения.
а големия аквариум е за лична употреба повече- не е нещо сериозно като дизайн,просто си слагам разни работи там без много да му мисля.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Stas

Ами аз като нямам 100 литров... Дали да участвам?
Имам един 20 литров, който върви много добре - никакви водорасли! И помен няма даже. Има 3 вида растения и 10-ина рибки. Ето това ще да е истината!

jkk

Име на участника: Станислав Бояджиев (Stas)

Данни за аквариума:

Размер: 110 х 45 х 50 см
Обем: 247 литра
Категория:Холандски аквариум- Aquascaping
ЕЕЕЕЕ айде стига вече.........20 литра няма да сваляме нивото

Longanlon

като гледах на AGA филмчето, има и доста добри аквариуми в малкия клас - някои бяха даже по 20-30л. Това ми дава някои идеи...

miTko

Цитат на: jkkЕеее щом си такъв спец вземи си 5 литров буркан от трушия и действай :lol:  :lol:  :lol:
Не визирам себе си, но имам идея да го направя, не в буркам , разбира се. :P И когато се чувствам подготвен! :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

3402

Започната от Boby_

Отговори: 15
Прегледи: 10516

21264

Отговори: 11
Прегледи: 44628

16860

Отговори: 0
Прегледи: 4238