• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте!

Започната от llello, 08.09.2005 15:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

chandler

"Ach du Scheiße" казвам аз в такъв случай, което не значи нищо добро. на мен тази версия 7.0 ми харесва и не ми се слага по-стара. значи ми остава да ги свалям файловете на харда и, както казва адаша, да ги гледам офлайн.
chandler

chaykov

Цитат на: chandler"Ach du Scheiße" казвам аз в такъв случай, което не значи нищо добро. на мен тази версия 7.0 ми харесва и не ми се слага по-стара. значи ми остава да ги свалям файловете на харда и, както казва адаша, да ги гледам офлайн.

ами какво да ти кажа :) вземи свали друга версия седмица :) може и от самата седмица да е, нямам време да се занимавам иначе мисля че няма да има проблем с нея
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

[/url]

NO CARRIER

Цитат на: chandler"Ach du Scheiße" казвам аз в такъв случай, което не значи нищо добро. на мен тази версия 7.0 ми харесва и не ми се слага по-стара. значи ми остава да ги свалям файловете на харда и, както казва адаша, да ги гледам офлайн.

Направи ли това, което ти казах - деинстал, рестарт, инстал?

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

chandler

Ми не съм... тази част: "После www.adobe.com и си качвате наново free acrobat reader" ме притесни нещо. на мен ми трябва да сливам пдф-файлове и затова инсталирах adobe acrobat. тоя reader ще върши ли тази работа?
chandler

NikolaV

Ридъра не може да слива, нито да променя файлове, а само да ги разглежда. За сливане ти трабва Acrobat (не ридър). Двата софтуера не си пречат по никакъв начин.

NO CARRIER

Ридъра качва плъгина за браузърите.

Тони

Преисталирах си Виндолса, и сега нямам програмка за разглеждане на снимки. Може да ми препоръчате някоя .
Благодаря предварително!
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

NO CARRIER

Ashampoo Photo Commander ползвам. Пробвай го, дават безплатно 40 дни. Ако ти хареса, прати л.с. да ти дам хубава регистрация. :-)

dido

NO CARRIER

Цитат на: didoIrfanView - безплатна е
и толкова хубава...
Дидо, извинявай, ама след старото acdsee, apc е най-добрата гледачка за картинки за сега.

theater

Аз ползвам ACDSee - нали съм си метъл....... :roll:
140л - харацини
http://starividri.org

dido

Цитат на: NO CARRIER
Цитат на: didoIrfanView - безплатна е
и толкова хубава...
Дидо, извинявай, ама след старото acdsee, apc е най-добрата гледачка за картинки за сега.

Перфектна е бе :-) И отваря .CR2-ки...

Тони

Благодаря за отзивчивостта!
Преди имах една програмка , с която освен че си гледах снимките  можех да ги корегирам малко - да ги намаля , завъртя, орежа... и други работи, но не бях на ясно с тях.
Та за програмката  -ще проверя за Ashampoo Photo Commander в торентите - предполагам е по-добра от IrfanView.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

niky

http://www.irfanview.com/
Свали си и plug-ins и няма да съжаляваш. Това е програмата. Може да правиш много много неща.
Не е фотошоп разбира се :D

Boby_

Цитат на: nikyhttp://www.irfanview.com/
Свали си и plug-ins и няма да съжаляваш. Това е програмата. Може да правиш много много неща.
Не е фотошоп разбира се :D

Присъединявам се. Инсталирам я стандартно на всички служебни компове - безценна е за бързи операции с изображения.

Similar topics (5)

5636

Отговори: 672
Прегледи: 430982

23817

Отговори: 913
Прегледи: 467701

26824

Отговори: 0
Прегледи: 2936

53065

Започната от 77