• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте!

Започната от llello, 08.09.2005 15:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Longanlon

NikolaV

Пешо, не се ебавам де... Виж кво си пише под плъгина (на снимката ти)! На Файърфокса плъгините са активни след рестарт.

Dimitree

NO CARRIER

Цитат на: DimitreeПомууууущщщ  

Разцъкал съм тука тай един форум  
Не знам какво да едитна, че да се показват повече от 20 emoticons :/
Някои може ли да помогне ?
Изкаш да извършиш груба селска проява ли?!  :bash
Забрани си джава скрипта и после с копи/пейст.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Dimitree

lz3cv

Каня се да си взема TFT монитор но ме разубеждават че не ставал за динамични игри. По-специално Call of Duty. Едни са за тръбата, други казват че ставало и с TFT-то и аз не знам кое да избера. Тези които имат и са пробвали да кажат как е. Дайте съвет моля....

Тук на бачкането ми купиха миналия ден TFT SONY 19" ама е 16 Ms :-( и май с такова няма да стане. Вариант е да инстална играта и да поджиткам сутрин докато няма шефове.
Другото е че и на този монитор пиксела е 0,25 като на тръбите ама буквите нещо кофти излизат. Не са като на CRT мазни ами са едни насечени. Всички TFT-та ли се държат така или при хубавите буквите са си наред?

Друго интересно което мога да споделя е че един приятел тества преди няколко дни в сервиза си едно CRT и каза че дало 15 Ms. Така че легендата че тръбите са в пъти по-бързи от кристалите май ще се окаже празна работа.

dido

Тия милимунди ги остави да си почиват. Сложи играта на панела и поцъкай малко, виж как ти стои. Ако ти хареса - купувай.

Лично за мен ЦРТ-то е за кофата отвсякъде. Колегата от графото мисли наопаки, ама той не ги разбира нещата - художник е горкия, гледа си цветовете. Аз съм програмист и обичам буквите да са ми на мястото, не да са размаз по целия екран  :D

miTko

С милимундите спекулират, общо взето има разни начини за мерене, затова ги пишат доста ниски напоследък.Така че за повече от 8 не се навивай и после пробвай, както Дидо ти е казал. Пусни една игра, после пусни и филм/клип, виж на практика. И заеби това сони, щото ми се драйфа. :twisted: Щом си събрал пари за хубав монитор виж Viewsonic и Eizo.
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Абе не съм събрал още всичките но жената като се е навила да ми купува ТФТ за подарък и все пита какъв съм си избрал. А аз още се чудя кое да избера. Значи като обобщение може да се каже ТФТ с време </= 8Ms. Добре, ще поразгледам разни модели и ше избера един пък каквото ще да става. Тия ЦРТ Много място заемат, много греят и не изглеждат добре каквото и да си говорим. Може би истината е че прекалено много са ме наплашили разни мнения че ТФТ-то е кофти.
Благодаря на всички които помогнаха да се ориентирам.

miTko

Цитат на: lz3cvАбе не съм събрал още всичките но жената като се е навила да ми купува ТФТ за подарък и все пита какъв съм си избрал. А аз още се чудя кое да избера. Значи като обобщение може да се каже ТФТ с време </= 8Ms. Добре, ще поразгледам разни модели и ше избера един пък каквото ще да става. Тия ЦРТ Много място заемат, много греят и не изглеждат добре каквото и да си говорим. Може би истината е че прекалено много са ме наплашили разни мнения че ТФТ-то е кофти.
Благодаря на всички които помогнаха да се ориентирам.

Виж сега, всичко е въпрос на компромис, особено в България.То не може и да е евтино(достъпно) и да е хубаво. Това за милимундите го писах, защото казваш че ще играеш игри, тогава другите неща не са определящи(ъгли разни и прочее)."Тонколони" и други подобни глупости също не ти трябват.Е, ако искаш всичко да е на Hi, тогава и цената ще е Hi и отиваш на горепосочените марки, скъпите модели.
Има и друго, обикновено разделителната на 19" е като на 17",но цената не, така ги правят.Помисли и за това.На твое място бих купил или 17 или 20-21.Спирам, че май ще взема да те объркам повече.
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Е има време да се мисли още по въпроса. Не сме го купили още. Най-вероятно ще е към есента, сега се задава морето първо. Утре заминавам. Така че мисля отдалеко просто. А Митко нищо не пречи да се видим на по бира като се върна и да разцъкаме темата. Може и да заформим сбирка на Пловдивските акваристи и да видим кой колко инчов аквариум има и какво му е бързодействието, ха ха. Моя е бавен защото не подавам СО2 :)

miTko

Цитат на: lz3cvЕ има време да се мисли още по въпроса. Не сме го купили още. Най-вероятно ще е към есента, сега се задава морето първо. Утре заминавам. Така че мисля отдалеко просто. А Митко нищо не пречи да се видим на по бира като се върна и да разцъкаме темата. Може и да заформим сбирка на Пловдивските акваристи и да видим кой колко инчов аквариум има и какво му е бързодействието, ха ха. Моя е бавен защото не подавам СО2 :)

Ок! Аз също излизам в отпуск от утре за 2 седмици и като/ако се върна, живот и здраве(ще правя нещо малко рисково през последните 3 дни)
ще видим! Ти само си намисли сумата, пък ще мислим какво оптимално може да се купи за нея.
А иначе аквариумите така съм ги зарязал...Е сменям водата, но само толкова. :?
Разни мои АКВАРИУМИ 

eram

Za TFT-tata - edno dobro predlojenie spored men e 19'' Samsung 920N - struva pod 500 lv s DDS-to, 8ms, 1280 na 1024. Taka 4e kato se vurne6 ot otpuska vij v Plovdiv kade ima predlagane. Za birata i az sum kandidat, ako sam su6to v Plovdiv. Az se hvanah s akvarium4e sled po4ti 10 godini 'zabrava'.

Longanlon

Има ли някаква програмка или адон или каквото и да е, която може да сложи клипе или филмче за фон на десктопа?

Може и нещо като на Гугъл десктоп екстрата дето е с картинки слайдшоу.

Искам да кажа - търся си нещо да ми стои на компа докато си работя и да ми показва картинки или филмче.

Ernest

Webshots Desktop, мисля ще ти свърши работа, обаче само за картинки. Предтавлява нещо като wallpaper мениджър, блъскаш си в самата програмка картинки, или си дърпаш готови пакове за програмката, като можеш да ги подреждаш в различни секции, примерно коли, животни планини, гаджета ;) и т.н. Настройваш на колко време да ти сменя десктоп картинката и от кои секции искаш да ползва картинките. Поддържа и скрийн сейвър който също ти върти картинките през определн интервал от време.
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

Similar topics (5)

5636

Отговори: 672
Прегледи: 431435

23817

Отговори: 913
Прегледи: 467925

19342

Отговори: 25
Прегледи: 13253

37761

Започната от sexamir