• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте!

Започната от llello, 08.09.2005 15:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

chandler

не точно това ми трябва. искам някак да заключа самия файл, че да не може да се променя нищо по него и като се стартира файла да трагва направо slide show.
chandler

NO CARRIER

File -> Save As -> Save as type: PowerPoint Show - това избираш от падащото меню.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

chandler

ха точно това ми трябваше.
отново благодаря
chandler

N.Nobs

Малко помощ моля :roll: Трябва ми конвертор от MOV формат на AVI или друг по-нормален формат.Или плеър който да отваря този формат :?:
Пробвах с Неро куйк тайм, Кристал, Медиа плеър класик и не ще, и не ще :censored
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

cihlidi_fan

Не съм сигурен че ще стане но пробвай да го отвориш с AMV Player  :roll:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

sho

Zealot All Video Splitter  това конветира от почти всичко към почти всичко - лесен е за работа подържа рязане ако не можеш да го намериш - пиши ми на лично или на ICQ-то

NO CARRIER

Не, не и не!
http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exe Това е програмата. (безплатна е). Иска да имаш XviD (по-трудно се настройва) или DivX пълна версия за кодиране на avi-то. Подробни инструкции - тук

Редакция:

За да гледаш .mov файлове ти трябва QuickTime. Но не инсталирай пълната версия от сайта на Apple! Качва хиляди бози, които после само ти товарят машината. Свали си QuickTime Alternative.

Longanlon

хъхъ, то тва quick time alternative си е media player classic :) ама бачка

N.Nobs

Вече почнах да се изнервям от този формат и май мишката ще го отнесе :bash
Коко ако ти се занимава виж дали ще можеш да конвертираш и ако успееш качи го при теб ако има място и го пусни в соленоводния форум

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

NO CARRIER

По-добре мишката отколкото нервите.  :wink:
ето ти линка, прави го каквото искаш.

cihlidi_fan

Съжалявам, че се меся.... но на кой са тези сладури и какво правят (Размножават ли се?  :roll:  ) или само се охажват? Много яко иначе :lol:  :D
220л. Танганайка

N.Nobs

Коко знам че не става за пиене , но все пак "Благодаря" :bow  :bow
А почерпката при следваща среща :drunk

cihlidi_fan

А аз да попитам (от името на един приятел ):
Може ли чрез и-нет да се гледа телевизия? :roll:  Даже той каза да питам дори и безплатно. Аз му казах, че (мисля) че може...и спорихме за това. Та ако някой знае линк или програма да казва, да му натрия фасона  :lol:  8)
П.С: И послено... ако има такава телевизия, дали хаби много от трафика, щото и аз ако искам да гледам може и да трябва да се ограничавам тъй като и нета ми е ограниче? :roll:  :?
220л. Танганайка

6aro

ДА има! Сега ще видя за линка как беше. Даже са няколко, но не ги знам всичките.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

6aro

Ето един линк. http://mediahopper.com/portal.htm , но ако напише free tv on the web в GOOGLE ще му езлезат още сумати.
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

Similar topics (5)

5636

Отговори: 672
Прегледи: 431588

23817

Отговори: 913
Прегледи: 468194

19342

Отговори: 25
Прегледи: 13271