• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Езерцето на evgeni enduro

Започната от evgeni enduro, 15.05.2009 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

evgeni enduro

Разбрахме се!
Неделята след 23-ти ще се заемем с местните езерца.  *DRINK*
Ще се чуем предварително *privet*
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

koifish

evgeni enduro

Цитат на: koifish - 18.03.2014 22:06
О.К. Стига Спам

Ето, да не се сърди модераторът  *ROFL*

А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

patz

Ахххх, сърцето ми!
Къде е тая красота, Евгени? От форума ли е?

evgeni enduro

Цитат на: patz - 20.03.2014 13:21
Ахххх, сърцето ми!
Къде е тая красота, Евгени? От форума ли е?

Това е в дома на мой приятел.
Няма го във форума. Няма го изобщо и във виртуалната мрежа.
Човек на изкуството, нямащ потребност от съвременни комуникации и технологии ( за което му завиждам благородно)
А+
LZ1 DRZ

evgeni enduro

Малко душевна храна за хората с по-скромни езерца /като моето/  *DRINK*
А+
LZ1 DRZ

patz

Живо се интересувам от филтриращата система на това чудо!
А, и как си качил снимките? От postimage не могат да се увеличават.  *spam

evgeni enduro

Цитат на: patz - 05.06.2014 22:51
Живо се интересувам от филтриращата система на това чудо!

Филтрираща система .....Хм? Този гьол е с обем, по-голям от повечето средностатистически софийски водоеми за спортен риболов. Чисти се веднъж годишно /или на две години/. Първо се пускат помпите, които работят около една седмица /тест за качество, някои не издържат *ROFL*/, след това се ловят прасетата /големите риби/, след това дребните и накрая идва ред на жаби и жабки. Те се събират в кофи и се пускат в близкия водоем. После слиза една бригада долу със строителни колички, кофи и лопати и започва работа. След два дни езерото е идеално изчистено. След още 5-6 дни е наполовина пълно и тогава се пускат рибите обратно. До десетия ден отново е пълно до горе.

После се пие ракия за добре свършената работа, ей тук

А+
LZ1 DRZ

pla.stenik

и ние си мислим че имаме езера, страхотно е !

свилен стефанов

Ето това е ЕЗЕРО браво.
От повече глава не боли.

evgeni enduro

Здравейте и от мен!
Запролети се и отново сме на линия. Започвам с няколко снимки, които направих преди 2 дни. Честно да ви кажа, това бяха най-хубавите риби, които съм виждал през живота си. Обикаляйки около езерото, почти еднометрови чудовища те следват в очакване да им дадеш храна. Храненето от ръка на такива екземпляри си беше изживяване за мен  *bg* *bg* *bg*

А+
LZ1 DRZ

Nikiengi

Браво - за първи път виждам такива прекрасни екземпляри в българско езеро! Не казвам, че няма други, а че аз за първи път виждам.
*BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*

Lightning_boy

Чудесен екземпляр  *thanks *BRAVO*
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

evgeni enduro

Днес се възползвах от слънчевото време и дадох рестарт на локвите.
Присадих и лилиите в едни 60 литрови корита, но като съм купувал съм се забравил явно, защото имам над 15 корена, които няма къде да засадя и ще трябва да ги махна. Утре ще ги снимам и ще ги пусна в пазара.
Ето няколко снимки, правени с телефона:

А+
LZ1 DRZ

Similar topics (5)

26300

Отговори: 20
Прегледи: 39184

59393

Отговори: 38
Прегледи: 40282

53877

Започната от beloslav

Отговори: 4
Прегледи: 5301

50239