• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

съботен пазар

Започната от Raven, 14.08.2004 12:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nixanbal

А колко хубаво би било да имаме един културен зоо-център или нещо подобно, където ако решиш да си взимаш животно да знаеш, че винаги ще го намериш. Така животните няма да са болнави и "крастави", а продавачите няма да зъзнат през зимата.
И всичко ще е подредено и може би "по-хигиенично", за каквото е и данданията.

Stas

Тия хубавите неща още не сме ги доживели.

Dimitar

И познайте за чия сметка! Ама за това си трябват инвестиции. А който ги направи ще иска възвръщаемост, разбира се. Освен от наема от продавачите или вход за купувачите, няма от къде. А това е обречено на неуспех :cry:
Сещам се и за рекламни площи, ама някоя рекламна агенция може би трябва да проучи възможностите...

jkk

Цитат на: ТониПреди малко по новините по Нова телевизия, имаше репортаж за пазара. Бил нелегален, трябвало да го затворят и някакви такива..
Някой да знае какво става?

Тия пък от Нова се омазаха вече :evil:
350 л Малави, 120 л растителен

NO CARRIER

Тези от Нова верно прекаляват,  hump И не само те, а повечето журналисти. И както един приятел казва - Всички джурналисти - на сапун! Не ми се коментира повече, само ще спомена факта, че пичовече и пичките от БТВ първо изпонаплашиха народонаселението колко опасен бил птичият грип, а после свикаха някаква конференция, да успокояват народа, че нямало опасност, освен ако не ядеш сурова някоя заразена птица. Да им е*.* *.*

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Violeta

На журналистите това им е работата - да създават новини дори там, където ги няма. Не можем да им се сърдим за това.
А ако съботният ни пазар добие по-цивилизован вид, мисля, че никой от нас няма да съжалява. Да не си кривим душата - кокошките едва ли ни липсват много. Проблемът е, че по-големите търговци присъстват на този пазар по-скоро символично.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

NO CARRIER

Вили, както е тръгнало, скоро и рибешки грип ще открият и тогава ще стане страшно. Открито заявявам, не харесвам повечето журналисти. Търсят под вола теле! Убили някой от нашите в Ирак, или каката дето беше убита в Испания, когато взривиха влака. Добре де, и защо е нужно тъпите журналисти да ходят да притесняват излишно семействата?! Извинявай, ама само с кучетата на загиналите нямаше интервюта, ама може и да съм пропуснал! А и не е само това, просто тогава ми идеше да ида и да стрелям на месо. Това не са хора за мен. Нареждам ги на равно с Джак Изкормвача. Че помагат, помагат, но с тези слухове дето разпространяват, повечето са си за бой. Търсят сензацията. А, че нарушават спокойствието на засегнатите, не им дреме.

Добре, няма повече да се ядосвам за глупости.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

jkk

Прав си, особено ме възмутиха перфектните дигитални снимки на удавените дечица в Лим, по време на опелото в църквата, публикувани във в.24 часа.
Колкото до мизерията на пазара- тя по нищо не се отличава от грозните гледки на целия град :oops:
350 л Малави, 120 л растителен

Deep

Този пазар е трън в очите още от времето когато беше БИТАК  :lol:  :lol:  :lol:  
И от тогава, все го затварят ........... и все не успяват  :lol:  Така че не вярвам, че глупостите на Нова телевизия са нещо сериозно.  Всяко чудо за 3 дни  :lol:

met

Здравейте. Не знам дали е подходяща темата, но реших да я използвам...  :-)

Трябват ми 5 Otocinclus affinis. Мога ли да закупя от пазара в събота или трябва предварителна поръчка? Ако някой от тук предлага можем да се уговорим за цена и среща в събота.

Благодаря!  *thanks

alesssxxx

А къде в София се провежда този прословут " Съботен пазар " ?

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

alesssxxx

А като часове ( от колко до колко ) ?

MeTogu

От 6:30 до към 13-14 часа.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

alesssxxx

Много ти благодаря !

Similar topics (5)

30785

Започната от grazo

Отговори: 1
Прегледи: 2577

26051

Отговори: 21
Прегледи: 10829

1704

Отговори: 26