• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Пролетен базар - изложба в Шумен

Започната от Big_gonzo, 28.03.2009 18:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ickopr

Цитат на: Лора - 01.04.2009 22:43
Ами сигурен е! Хора от други форуми за животни щом знаят за него...

Добре де, ако няма русенец, някой ще мине ли през Русе да ме вземе и после да ме върне. :-D
Някой от Варна... *mda*

Аз най вероятно ще ходя.
Понеже имаме с жената роднини там така че може да те вземем с нас. :-)
Във петък вечер ще е на 100% сигорно.

Лора

А така. *DRINK*
Петък, ще зная със сигурност. ;-) През това време...остава да навивам мъжът си. :-D

Имаш ЛС с данни за контакт.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

alexanderson

parvo se izvinqvam  za ezika no sam v rumaniq i nqmam kirilizator i vtoro nqkoi moje li da me nasochi kam mestopolojenieto na tozi pazar zashtoto utre se pribiram i shte mina ot tam
еи много сьм глупав да ме насочите кьм  КТА " Мадара" или пазара
176л

NO CARRIER

*offtopic
Това чудо пуска кирилица, дори да нямаш инсталирана на компютъра.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

en4ev_v4

Тази година ще се проведе до КТА "Мадара". Като влизаш към Шумен от Варна  още в началото, в Ляво. Там има една голяма зграда и един голям паркинг. Няма начин да е го забележиш ще бъде голяма навалица от хора и коли. Дано съм ти бил полезен. Поздрави. Утре сме там

alexanderson

Цитат на: en4ev_v4 - 03.04.2009 16:07
Тази година ще се проведе до КТА "Мадара". Като влизаш към Шумен от Варна  още в началото, в Ляво. Там има една голяма зграда и един голям паркинг. Няма начин да е го забележиш ще бъде голяма навалица от хора и коли. Дано съм ти бил полезен. Поздрави. Утре сме там

много ти благодаря
176л

yogle

Цитат на: en4ev_v4 - 03.04.2009 16:07

Така точно си го насочил, че няма да го намери. :-( По-близо е до входа на Шумен от Бургас. Ето ти карта с обозначено червено мястото:

yogle

Толкова народ отдавна не бях виждал :-D

Единствения който познах и видях от форума е Big_gonzo , благодаря за растенията и дано тръгнат  *DRINK*

bicho1976

Такава лоша организация не съм виждал.Много хора, и продавачи и зяпачи,малко пространство.Аз исках да заведа семейството ми на изложение базар,за сметкана това ги отъпкаха и нищо не видяха.Е животните видяха как се блъска и бута по големият добитък.Най ме е яд че не намерих Big_Gonzo.Тези които не успяха да посетят базара само спечелиха.

en4ev_v4

Беше страшно, толкова   народ на една тясна полоса. На мотостадиона  като че ли беше по удобно. По рано сутринтта когато пристигнахме беше по разредено , но когато се позатопли настана един ад. Просто не можеш да се движиш, и основно гълъби зайци и кучета.  Много малко бяха акваристите. Радвам се че се срещнахме с  BIG_GONZO.  Както обикновенно при него всичко беше перфектно. Много и най разнообразни растения в прекрасно състояние.Да се похваля, на едно място видях някъкъв мъх  който виждам за 1 ви  път. С едни по големи листенца абе красота . На смешната цена от 2 лева за торбичка,  като в торбичката се бяха постарали да сложат достатъчно много.Нямаше голям избор на рибки. С две думи акваристиката беше слабо представена. И сега малко снимки , за добиете предтава  за какво става на въпрос.

botan

morriddin

Borko7

=-O и аз съм втрещен от този носорог. Със сигурност е защитен вид и изобщо няма място на този или който и да е пазар.
I don't know half of you half as well as I should like,and I like less than half of you half as well as you deserve

chepik

Мен повече ми прилича на тапир :)

Joro Vn

Този път по брой посетители пазара надмина себе си. Имаше заети територий, които в предни издания бяха само паркинг. Участието на акваристиката беше с традиционния процент от общия, не можеше да се очаква повече. И времето беше чудесно- голям късмет, нито топло, нито студено. Иначе можеше да има жертви.
     По въпроса:
     http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7010&AlbumId=129454

Similar topics (5)

34744

Отговори: 9
Прегледи: 9821

41932

Отговори: 3
Прегледи: 3004

32208

Отговори: 2
Прегледи: 3038