• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Аквариунът на phoenix9040 - дайте мнения

Започната от phoenix9040, 13.02.2009 09:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bai Pe6o

Ако стане готино не виждам смисъл да го сменя в следващите няколко години, а ако все пак трябва да се махне-разлепва се като най-обикновено тиксо. (Може би с малко повече сила, но все пак става.) *DRINK*

marty1993

След разлепяне на тиксо остават следи от лепило!
Тях как да махаме?

Аквариума ми харесва.

zambo

Цитат на: marty1993 - 14.02.2009 21:57
След разлепяне на тиксо остават следи от лепило!
Тях как да махаме?

С разредител , лакочистител , корселин ....но е врътня .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Bai Pe6o

Не ми се е налагало да махам дълго стояло фолио, но предполагам че каквито и следи да е оставило, с добър препарат махането им няма да е проблем.

zambo

Цитат на: Bai Pe6o - 14.02.2009 22:04
Не ми се е налагало да махам дълго стояло фолио, но предполагам че каквито и следи да е оставило, с добър препарат махането им няма да е проблем.
Да , ако го маха друг . Но ако се нагърбиш ти с тази задача си вземи успокоителни преди началото .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Raven

В офис 1 предлагат едно спрейче за махане на етикетчета с цени- много хубава работа върши за премахване на лепилото от етикетчетата.

Може да потърсите такова по книжарниците евентуално.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Divane

може да се спести цялата тази врътня като не се слага самозалепващо фолио :-D а картон...особено ако е човек като мен,дето обича периодично да променя нещата около себе си ;-)

Bai Pe6o

Добре! Няма да спорим за глупости. Фолиото беше просто идея, взаимствана от личен опит (и не само). В крайна сметка всеки си прави сам извода какво е най-добре за него. Между другото доста се отклонихме от темата. Човекът сам ще си реши как ще му хареса най-много.

Лора

Цитат на: Bai Pe6o - 14.02.2009 22:04

Коресилин! Изпробвано е.  *THUMBS UP*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

yanki1

Относно фонът....

...ето и една идея от мен. Парче пресован картон с р-ри равни на гърба на съда върху гладката му страна залепваме фолио с цвят по желание. Когато ни омръзне просто залепваме фолио с друг цвят, а и съдът остава чист пък и ние сме в душевно равновесие. :-D

П.С. .....това е при положение,че аквариумът ни не се намира в средата на стаята и го гледаме от всички страни! :-P
526 литра

barabata

Аз пък вземам едно парче гипсокартон и си го боядисвам/рисувам/оцветявам както си искам и после го правя с размерите на гърба на аквариума. Хем е твърдо и не се огъва, хем е евтимко и мамалява топлините загуби през задното сткло. Зимата дори да е студено в стаята може с по-малък нагревател да се поддържа температурата.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

phoenix9040

1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Similar topics (5)

18695

Отговори: 8
Прегледи: 5594

53501

Отговори: 19
Прегледи: 12601

22778

Отговори: 12
Прегледи: 8617

12763

Отговори: 94