• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Гласуването започна!

Започната от niky, 01.06.2005 08:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stas

Не бе човек! Да се махне една двойка и една шестица. Какво толкова? Ако имат много шестици - значи една повече или по-малко няма да има значение. А тези, които имат само една шестица ще са ощетени, но нали се сещаш че самотните шестици не са и много реални.

77

това го предложих още преди човечето да нашляпа двойките hacker така според мен ще се премахнат тенденциозните оценки :D не че неможе някой да нашляпа още един ред двойки :wink: както кажете :wink:

Raven

Цитат на: StasНе бе човек! Да се махне една двойка и една шестица. Какво толкова? Ако имат много шестици - значи една повече или по-малко няма да има значение. А тези, които имат само една шестица ще са ощетени, но нали се сещаш че самотните шестици не са и много реални.

аха, не бях разбрал че става въпрос за по една.
е в този случаи е логично - тези двоики наистина са си тъпа работа,нищо лично но опорочават конкурса и целият форум изобщо - просто тонът тука не е такъв.

във всеки случаи пак съм съгласен :D

но в краина сметка Ники трябва да реши - тои е шефа.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

abaro

И аз мисля че премахването на 1 най-ниска и 1 най-висока оценка е добре. То така се и прави (доколкото знам) при статистическа оценка.
По този начин се премахва влиянието на случайните оценки.
Вече ако е тенденциозно, тогава само на Мариан лопатата може да реши проблема :evil:
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Raven

ако някои реши пак да ги натрака мисля че мога да уредя да проследят айпи адреса му въпреки че ще е "променлив" но тои си има реален за които е прикачен и хакерчетата от фирмата на жена ми казаха че не е проблем да хванат най малко кварталният нет доставчик на потребителя на адреса.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Живко

за мен няма значение как точно ще се събират оценките.
класирането не е най- важното нещо.
дори съм съгласен да получа една служебна двойка,за да се върнат нещата по местата им поне в челото.  :D
Никой не се е родил научен.

77

Цитат на: Живкоза мен няма значение как точно ще се събират оценките.
класирането не е най- важното нещо.
дори съм съгласен да получа една служебна двойка,за да се върнат нещата по местата им поне в челото.  :D
живко това с служебната двойка ...аз не съм съгласен :roll: или решаваме да махнем по една от най силната и слаба оценка,или остава така :D

Живко

значи както си реши Ники.
ама много ми се ще,поне да знам ника на този критик.
Никой не се е родил научен.

NO CARRIER

Цитат на: ravenако някои реши пак да ги натрака мисля че мога да уредя да проследят айпи адреса му въпреки че ще е "променлив" но тои си има реален за които е прикачен и хакерчетата от фирмата на жена ми казаха че не е проблем да хванат най малко кварталният нет доставчик на потребителя на адреса.
Приятел, навътре съм в нещата и мога да ти кажа, че за съжаление някой ако иска, винаги може да се покрие доста добре, (много псувни). Той би се регистрирал преди конкурса, а сега би гласувал точно с 2ка за всичките си конкуренти, или просто за всички - просто заради шопския синдром.
Умишлено не пиша тактиката, за да не давам хляб в ръцете на гомнарските бръмбари за следващия конкурс.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Longanlon

хе тактиката да не е неизвестна - нали заради нея където в интернета има гласуване за нещо, в се българския претендент печели - ей преди месеци Ицата спечели званието Футболист на 20 век с 70%...

penchod

Моето мнение е че всеки трябва да гласува по съвест, аз лично писах две 2 ки, и не съжалявам, защото идеята е да има някакви реални оценки и ако скалата е от 2 до 6, то със слаб съм оценил тези които са пет пъти по-зле от най добрите, според мен разбира се. Освен това не споделям че три трябва да се пише само заради усилието да се участва, тъй като оценявам аквариума си между 2 и 3, то аз не участвам, няма смисъл, това е за хората, които се стараят много. Освен това идеята да се пишат оценки от 2 до 6 е да се подредят учасниците според нивото, което показват и старанието, което са вложили в хобито, и ако някой е показал най-лошо ниво, защо да се приравнява с тези, пък и на макар и малко по-високо. Това е моето мнение. А за грубо писаните двойки на едни от най-добрите участници, просто нямам думи...

NO CARRIER

Цитат на: mcgovernДомашняя обувь с вышивкой логотипа Вашей фирмы. http://www.igu.ru/embro_logo.htm
Ну, пидорась ты, товарищь. Мля.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.