• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Относно конкурса във форума!

Започната от niky, 04.04.2005 10:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

AQUASAUR

БРАВО и от мен на "първите лястовици" за конкурса!
След малко ще обявя наградите и по анонсираната от Магазин "ЗООМАНИЯ" категория: "Сборен аквариум"
Много ще се радвам, ако всеки Акварист в тая държава, покаже с участието си своята принадлежност, към това прекрасно хоби...
и аджеба се разбере "колко стотици" Сме... :!:  :?: :P

I място - Автоматична хранилка"FOOD Timer  T-8800"
                         - рН(gH или кН - по желание) тест на СЕРА
                  + Bonus(сборен набор от рекламни: аква-чаша,календар,химикалка,free-samples...)

ІІ място - Осветителен капак за аквариум със специализирана луминисцентна пура "Gro Lux" (45,60 или 90 см. - по желание)

ІІІ място - Автоматичен терморегулиращ нагревател"Aqua El " (25 - 200Wt - по избор)

IV и V място - Bonus(сборен набор от рекламни: аква-чаша,календар,химикалка,free-samples...)

Това е.    УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ, КОЛЕГИ АКВАРИСТИ...  :!:

niky

Мога само да кажа - впечатляващо. Наградите си заслужават, така че не се моткайте, ами снимайте и пращайте снимки. :D

Raven

идвам ,идвам  :D

само да ми станат готови снимките и до няколко дни ги пускам.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Boby_

:lol: Май ще се наложи и общ план на аквариума да снимам, не само рибоците. Ей сега по празниците ще му отделя нужното време.  8)

Boby_

Цитат на: Boby_:lol: Май ще се наложи и общ план на аквариума да снимам, не само рибоците. Ей сега по празниците ще му отделя нужното време.  8)
Мдам, сега гледам, че можело само в една категория да се учваства. Е, явно ще се размина с наградите на "Зоомания"... тоя път.  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

Boby_

Извинявам се за спама, но имам нещо важно да кажа.  :lol:

УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА, КЪДЕ СЕ ГУБИТЕ? Давайте снимки за конкурса, че време не остана. Закани имаше много, а вече е 25-ти, остава седмица до крайния срок, а разделът за конкурса е почти празен - има цяла категория (при това тази с най-големите награди), в която още никой не се е включил. Знам аз, че всеки чака последния момент, за да се вкючи, но все пак не изчаквайте твърде дълго.  :lol:  :wink:

Longanlon

Ами Боби, ако намеря някой с подходящ цифров апарат... иначе аквариума си е слънце. Такива хубави и бързорастящи анубиаси, не че се хваля, ама никъде не съм виждал  :wink:

Boby_

Цитат на: LonganlonАми Боби, ако намеря някой с подходящ цифров апарат... иначе аквариума си е слънце. Такива хубави и бързорастящи анубиаси, не че се хваля, ама никъде не съм виждал  :wink:

И какво, липсата на цифров апарат е непреодолима пречка? Грабваш един "Зенит" ("Смяна", "Практика", "Минолта"), купуваш една лента и я изщракваш. После отиваш в най-близкото цифрово фото и ти сканират негатива. Можеш да си сканираш и копирана снимка 10х15 примерно, ако няма около теб фото, което разполага със скенер за негативи. Малко по-голяма играчка е да пуснеш снимка от лентов апарат, но не е чак толкова трудно.
Виж какви награди дават хората, а участието определено засега не е на ниво като брой. Предполагам, че доста участници в последния момент ще пуснат снимки, но въпреки това 4 участника седмица преди края на срока е повече от скромно.

bimbargo

След два дни ще съм готов със снимките. Ще участвам за Холандски аквариум.
По-добре мразена личност, но личност!
Аквариум

Longanlon

хех, това със скенера го пробвах, но ако видиш резултатите ще ме разбереш...

NO CARRIER

Не по темата за конкурса, за сканирането иде реч. Longanlon, не знам при теб какво е попречило да излязат снимките добре, но ето мои резултати опреди 3-4 години:

http://koko.zadnik.org/summer/images/20.jpg
http://koko.zadnik.org/summer/images/30.jpg
http://koko.zadnik.org/summer/images/40.jpg

Единствено дето оптиката на ФЕД-а вече не е както когато апаратчето беше ново. Снимките са минали през евтин скенер и мисля, че качеството не е толкова зле.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niky

Ти хубаво даваш линкове, но аз чакам и твоите снимки за конкурса :lol:

NO CARRIER

И Иги ме навива, но не виждам какво мога да покажа.
upset Хм, при четири участника до тук, май все ще се класирам някъде, а?!  :bud

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niky

Ами според мен, важното е участието.
И аз искам моя да е като на Амано или Ники Кралчев, но не е...
Обаче вярвам, че ще стане  :lol:

miTko

Цитат на: NO CARRIERИ Иги ме навива, но не виждам какво мога да покажа.
upset Хм, при четири участника до тук, май все ще се класирам някъде, а?!  :bud
И аз преди няколко години си снимах аквариума със стария ФЕД, с външна светкавица.Не  съм сканирал  онези  снимки  за да ти  покажа, е не беше нещо  особено, но  става...
Иначе участниците  няма да  са точно 4,  защото  си  изпратих профила преди  половин час. :)
Разни мои АКВАРИУМИ