• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 00:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари относно резултатите от Конкурс Коледа 2011

Започната от pro_filer, 30.12.2011 00:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Rainbow sid

Цитат на: nikolay0876 - 31.12.2011 19:43
''Гузен негонен бяга'', що са оправдавате като сте дали?...

Не се оправдаваме, бе колега.Опитвам се да изясня кои са псевдоспонсорите, и кой на кого е длъжен.
Става въпрос за това, че нещата излизат извън границите на добрият тон.
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

paolo6481

Цитат на: Antuni - 31.12.2011 18:00
Я още един човек е забелязъл че "Мишо Мишков" иска да прави пари на гърба на състоялия се конкурс и си играе на проценти.........
Пламене визирай точно хората и какво имаш предвид иначе буташ колата но на "ръчна". Или с други думи неангажиращо базикаш ситуацията!!

Извън всички тези докъде смислено породени спорове или не си мисля че всяко подобно начинание трябва да ни радва с материалите които са изложени. На мен лично всички аквариуми много ми харесаха като се има в предвид че не разбирам от скейпинг и не съм гласувал но се насладих на гледките изцяло. Скоро се състоя конкурс на едно друго место за аквариумен обитател и пак си имаше организация и всичко останало и беше без награден фонд но въпреки това мина изключително добре!! Та си мисля наградите ли трябва да определят всичко??
На другото место се гласуваше за снимки Анонимни.И чак след определяне на победителите се разбра кои са авторите.Затова и обидените бяха по-малко.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

77

длъжен съм да кажа че всеки който е отделил някаква реална сума за награда в този конкурс от мен получава адмирации и уважение.
лошото е че ми се завива свят от банери ,а реалните партньорите на конкурсите са толкова малко.
никой не е задължен да дава повече от това което е определил собственика на сайта ,но на мен това не ми пречи да се дразня от тяхното бездействие и пасивност.
аз ако пусна обява в даден вестник също си плащам ,но не ставам спонсор и партньор с тая медия.
на мен ми се искаше да имаме повече партньори ,спонсори ако щете приятели за тези събития.
все пак организираме 1 максимум 2 такива събития на година.
айде весело посрещане на новата година!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

Antuni

paolo6481  не си прав за анонимността защото аз например познавам аквариумите на абсолютно всички там включително и твоя. Така че си гласувах по съвест и за това което най ми допадна!! Но не мисля че тука трябва да го обсъждаме.
0899808552

Rainbow sid

Тони е прав.Всеки един цихлидарник, и всяка една риба от онзи конкурс са разпознаваеми.Всички знаехме, че Шпакловски е с Лувиното и ще спечели.Никой дума не каза, всичко беше точно.Нямаше обидени, недоволни, просто хората се кефят на това което правят, имат да покажат, и за всеки беше чест да участва.
Там награди нямаше, пък се оформи много приятна надревара.Не мога да разбера тук какво се случва.Кой за какво точно е недоволен.Всеки един конкурс е за кеф.

Весело посрещане на новата година на всички!
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

paolo6481

Нищо не коментирам.Само давам идея на тукашните организатори да помислят върху нея.Иначе и занапред ще се гласува за име или против име.Не че няма и гласували според това което виждат де но има и от другите.Дано само не създам впечатление на обиден! :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

Peza

 *DRINK*Весело посрещане на новата година! И нека новата донесе повече радост на всички, пък кой каквото си е пожелал да му се сбъдне, кой яхта, кой локвичка, кой каквото, че и отгоре. *DRINK*

Сега по темата. Ще си позволя да кажа, че за мен бе много приятно да видя аквариумите и да дам глас за тях в този конкурс от позицията на редови потребител на този форум, т.е. гласувайки за "картичка" (в смисъла на думата използвана по-рано в тази тема). В мойте очи това е конкурс на форум от и за любители на хобито, от тук и не мога да разбера какъв е спора за наградите (защото в последните 2 страници на темата се говори само за тях), не те би следвало да са водещото в един такъв конкурс ... според мен, разбира се това че ги има е само в плюс. Гласуването е явно и е видно кой как и защо. При явни злоупотреби гласовете могат да се игнорират при желание. От прочетеното в темата от мен следва и простичкият извод, че ако искате конкурса да е по-професионален то той не може да запази сегашната си форма, но дали е нужно или е по-добре да остане "любителски" е въпрос на избор.

Ето моето мнение за болшинството конкурси тук ... не четете написаното по-долу, ако не ви се "слушат" поредните банални истори какви сме тук!

... еми пак ще се отклоня от темата, но ....... преди години, или по точно в началото на 90-те години на миналия век, когато бях още дете. Бях част от детското жури в конкурс за детска песен в "Бургас и морето" (паметта ме лъже вече но май така се казваше). Та това жури бе от 5-6 деца на мойта възраст около 10-12 годишни. Не е важното това , важното е в почивките на конкурса какви бяха коментарите на същитете тези деца. Няма да изпадам в пододробности но е трудно човек да повярва какви кометари и "игри" се въртяха кой какъв бил и как нямало да спечели защото бил едири си кой си. Последното нещо в умовете на "моите колеги" в журито бе да гласуват за тази песен която най им харесва. Още тогава (на 10-12 годишна възраст) те гласуваха според кой кой е и къде трябва да бъде. И за да не излезе че се правя на света вода ненапита, ще призная че и аз дадох по-висока оценка на познат от заслужената му ...

Искренно пожелавам новата година да донесе на всички ни по-малко такива истории.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

Aquadream

Цитат на: Rainbow sid - 31.12.2011 20:14
Кой за какво точно е недоволен.Всеки един конкурс е за кеф.

Весело посрещане на новата година на всички!
Банерите отгоре на конкурсната страница и те трябва да са за кеф предполагам, ама чий? :-D :-D :-D
А ако някой се обиждат от истината тогава кво, да си мълчим ли?
Нали точно дребните хитрини които са толкова масови тука развалят кефа за който си говорим.

: 31.12.2011г 21:09ч
Цитат на: Peza - 31.12.2011 21:49
от тук и не мога да разбера какъв е спора за наградите (защото в последните 2 страници на темата се говори само за тях), не те би следвало да са водещото в един такъв конкурс ... според мен, разбира се това че ги има е само в плюс.

Когато наградния фонд допринася за рекламата на нечий бизнес е редно същия да допринесе подобаващо за наградния фонд на конкурса.
Каквото посее човек това ще пожъне.

NO CARRIER

Темата е заключена до приключване на празниците.

Много се надявам да се преместите на масите и да не се налага да спра форума или да го направя само за четене.  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.