• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
04.08.2021 00:12

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Малко езерце

Започната от A.Mirchev, 26.09.2017 14:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

A.Mirchev

Направих го от голям леген и камъни от реката. Всичко ми излезе 5.70. Филтрация няма, просто го препълваме когато поливаме райграса и постоянно е бистро. Около 50-60 литра е.  *DRINK*
dimitariv_iv

За начало е ок.
Мусомища, гр.Гоце Делчев

karadaliev

Мдам, това си е някакво начало, но с цел да не става кална локва около него може би в по-голям кръг да трамбоваш някакви камъчета? За да е красиво можеш да потърсиш подобни на големите, които си използвал - или просто да събереш една кофа речни. Така хем ще можеш да си го "поливаш" както сега, хем ще можеш да стъпваш около него все пак.

Инак може да опиташ (макар, че то времето рязко застудя) да сложиш някакво водно растение вътре, това ще помогне още повече водата да успява да се задържи бистра.

A.Mirchev

20см. около диаметъра на лехена съм слагал по-малкж пясък и вода до като покрие борда на лехена за да стегне и да бъде достатчно набит пясъка да не се промива.Уви замисъла с райграса не се получи... на много места не поникна, даже и в другата градинка.Сигурно партидата не е била добра.На пролет ще ви послушам и ще сложа някое друго растение.  :-)

vmax

То от малко се почва :) После като се зарибиш и почва копаенето на все по-големи дупки  ]:->

SMF spam blocked by CleanTalk