• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 07:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 21:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

grigor nakov

Ти като по голям разбирач 60 часа гаранция с кислород в пликовете за рибите ще дадеш ли? *ROFL*

Mirobg

Последните две страници станаха страшна боза. Май е време за яко бърсане?
Напълно съм съгласен с DISCUSBG. Шебек смяташ ли ,че от основните развъдчици в Тайван и Сингапур, рибите пристигат по-бързо от три дни? Със самолет полета е 24 часа. Дали ги транспартират само по въздух?
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

JayCutler

Цитат на: 6ebeka - 09.06.2012 00:58
Ти като по голям разбирач 60 часа гаранция с кислород в пликовете за рибите ще дадеш ли? *ROFL*

Стига сте се дъвкали де.Мани, че се разводнява темата, ами и се създава едно такова напрежение...
Има една доста стара тема на Кралчев в която беше разправял, че пращайки пратка за Аляска мисля ( не съм сигурен), поради затваряне на пътищата е пристигнала при човека след 11 дена.Говорим за рифови риби.При което около 90% от пратката е оцеляла.
Това ми е мътен спомен.Не съм много сигурен за точните цифри, но помня бяха фрапиращи.

Та да не разводняваме темата, а?И мисля, че би било по интересно, ако се показват само лични снимки.Но това си е мое мнение, както прецените.

siso

Аз няколко пъти се пробвах да прокарам идеята да се пускат снимки само на СОБСТВЕНИ риби СОБСТВЕНО производство .

Така мисля че ще се спре със излишния спам и всички ще плакнем очи със снимки на хубави риби и ще мине поне 1г докато колегата "6ebeka"  извади някоя хубава риба която не е прекупил за да я пуска тук и да трови темета 

DJER

Да, Siso, такава мисля беше и основната идея на колегите от Добрич, които започнаха темата, на мен ми допадна и се включих в нея. Сега само от любопитство влизам да прочета поредните глупости написани тук, но не и с тоя интерес. Наистина нека показваме само собствени риби, кой какво е постигнал, на снимки от нета сме се нагледали всички.

Дискус

Ако искате темата да е само за риби собствено производство в темата ще трябва да си пишете само 5 човека.

АМАЗОН

ЦитатАко искате темата да е само за риби собствено производство в темата ще трябва да си пишете само 5 човека.
Аз лично мисля че темата си беше много хубава преди да се съсипе с този спам.
По-добре да си публикуват и пишат 5 човека които,обаче да показват собствените си постижения отколкото да пишат 25 човека
които,прекупуват риби,крадат снимки и ги представят за свои и т.н.
Темата според мен трябва да се заключи и почисти основно за няколко дни.
Хубав ден на всички.

Mirobg

Цитат на: АМАЗОН - 09.06.2012 10:31
Аз лично мисля че темата си беше много хубава преди да се съсипе с този спам.
По-добре да си публикуват и пишат 5 човека които,обаче да показват собствените си постижения отколкото да пишат 25 човека
които,прекупуват риби,крадат снимки и ги представят за свои и т.н.
Темата според мен трябва да се заключи и почисти основно за няколко дни.
Хубав ден на всички.

Подкрепям
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

diskusi233

Аз маи имам по-добра идея предлагам ви секи независимо(купувал или собствено производство)да пуска снимки на рибите си които са все още актуални за да им се наслаждаваме.
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

NO CARRIER

Ако искате, мога да разделя темата на две - в едната само снимките, в другата само коментарите. Лошото е, че ще се разбърка хронологията и няма да е ясно кой коментар за коя снимка е.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

diskusi233

По добре не така си е добре,но нека пишем и качвами снимки на ЗАКУПЕНИ ИЛИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВЕДЕНИ ДИСКУСИ.
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

Асен Евгениев

Темата е за собствено производство, за всичко останало е добре да се отворят нови теми,
за да не се разводнява тази.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

митко

При всички хубави теми е така.Винаги се намират хора които оспамват или намират за нормално да крадат чужди идеи и успехи с които да се хвалят.Дано си вземат бележка и спрат да се излагат.Нека в темата се показва това което е налично при нас, отгледано при нас а не да се прави реклама на еди кой си производител.Този който е решил да си купи скъпи риби ще намери начин да го направи.Гриша, рибите които се изнасят могат да пътуват със седмици, тъй като се упояват.В магазина зареждахме вносни риби, които не са имали проблем с адаптацията.
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

DISCUSBG

Цитат на: 6ebeka - 09.06.2012 00:58
За теб лично ще вдигна даже времето на 72 часа! Рибите за пробите са от мен, ако си готов да се обзаложим! Можем и комисия да си викнем, за свидетели!Аз пакетирам, аз запечатвам, Вие си запечатвате след мен - след 72 часа отваряме!Нека залогът да бъде висок, щом разбираш......
Ако се налага така да се учиш, нека бъде така....., вземай кинтите и те чакам! *bg*
Не знам!

tonino

09.06.2012 22:05 #404 Last Edit: 19.02.2018 23:42 by tonino
...