• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 07:17

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 21:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

grigor nakov

всичките са страхотни просто апарата не ми е хубав, не са мое пройзводство ;-)

Иван Валентинов

Ами  тогава защо са в тази тема,сложи ги където трябва да не се обърка някой.

Георги

Като не са твое производство, направи си тема "убавците на шебека" и си пиши там.
Повече да не съм видял да пишеш тука.

Иван Валентинов

Правилно,крайно време беше някой модератор да му направи забележка на този човек че вече се н.с.а да публикува и пише глупости.

grigor nakov

Цитат на: sensodine - 27.01.2013 20:49
Правилно,крайно време беше някой модератор да му направи забележка на този човек че вече се н.с.а да публикува и пише глупости.
Защо не публикуваш ти нещо такова.....и какви глупости съм написъл?

Иван Валентинов

Ако имам нещо да публикувам си го публикувам в моя профил,аз не копирам снимки на чужди дискуси и да ги показвам като мой,така че спри да публикуваш снимки на риби който не са твои или си купил готови отгледани и им правиш снимки,ние ги знаем на кого са и от кого си ги взел,така и баба може да прави да снимка отгледани риби и да публикува в тема която е направена за други цели,те хората който я направиха са показали каквото са постигнали че и тези риби който си снимал са техни и са снимани отдавна в тази тема ти сега пак ще ни ги показваш,айде спри се че вече на всичи ни омръзна от теб.

borracho

бъди сеяч, а не разбирач!

S_mo

Цитат на: sensodine - 27.01.2013 21:15
Ако имам нещо да публикувам си го публикувам в моя профил,аз не копирам снимки на чужди дискуси и да ги показвам като мой,така че спри да публикуваш снимки на риби който не са твои или си купил готови отгледани и им правиш снимки,ние ги знаем на кого са и от кого си ги взел,така и баба може да прави да снимка отгледани риби и да публикува в тема която е направена за други цели,те хората който я направиха са показали каквото са постигнали че и тези риби който си снимал са техни и са снимани отдавна в тази тема ти сега пак ще ни ги показваш,айде спри се че вече на всичи ни омръзна от теб.

На мен не ми омръзна. Вярно, че не е тук мястото, но има други начини да се каже. Това си е заяждане. >:o :-)

ogogogo

Нали си има тема за Закупени Дискуси,не виждам причина Гришата да не си публикува там.
Тази тема има съвсем друг смисъл и цел.
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

grigor nakov

Нали за това е ,,Фотография,, да се публикуват снимки на дискуси който би могли да станат шампиони (да се избере най-доброто) няма значение кой го е вадил или отгледал.То има човек който спечели награда с дискус който не е негово производство Класиране: 1st place
Състезание: Mediterranes discus 3rd Italian Discus Contest Lecce, Italy
Година: 2005
Категория: Striped Turquoise.Сега се сетете сами кой е този човек ;-)

Георги

Темата е създадена от хора, които се опитват да покажат процеса на най-добро отглеждане на рибите. Колко от подробностите са споделили - те си преценяват. Няма отделна тема за отглеждане на дискуси и има много снимки - затова е във фотография. Ако трябва ще я преместя другаде.
Но има много теми с красиви риби в този раздел - те са за да се възхищаваме на който, каквито риби му харесват.

Не познавам хората, които ги развъждат, не ме касае на какви конкурси ходят и как печелят.

siso

Не бях влизал в тази тема доста време и наистина момчетата от Добрич и DJER създават нещо .Всички останали си чешат езиците и пляскат някакви снимки тука на някакви риби.Раздела е Фотография но темата е друга мисля .
Искам да кажа само  по повод това че темата е за създаване (демек селектиране показване на разпади и рецесивни белези в поколението,кръстосване и т.н)
Това че си купил некаква риба и си я лепнал тука не е селекция
Цитат на: 6ebeka - 27.01.2013 22:56
Нали за това е ,,Фотография,, да се публикуват снимки на дискуси който би могли да станат шампиони (да се избере най-доброто) няма значение кой го е вадил или отгледал.То има човек който спечели награда с дискус който не е негово производство Класиране: 1st place
Състезание: Mediterranes discus 3rd Italian Discus Contest Lecce, Italy
Година: 2005
Категория: Striped Turquoise.Сега се сетете сами кой е този човек ;-)

Аз съм убеден че колкото и да избираш чужди риби с нито една няма да постигнеш такъв резултат като човека спечелил първо място ..................... то си е и до можене

Тази година през април ще има такова състезание пак в Италия  може да се пробваш с чужда риба или с твое производство .

DJER

:-D :-D :-D, точно до можене си е *DRINK*!

siso

Цитат на: DJER - 30.01.2013 22:00
:-D :-D :-D, точно до можене си е *DRINK*!

Еми така си е  не всяка хамсия е дискус  и не всеки дискус е хамсия :)

П.П
Познавам и Райко както и човека с рибата и мисля че знам историята ............. та искам да кажа че явяването на това състезание е с покана .
Въпрос:
-колко от хората публикуващи тук снимки на дискуси шампиони са получавали такава покана (защо е имал покана пък не е имал риби си знае той) ?

Много се дразня на това ,че се оплюва този или онзи и в същото време този "големия майстор" не е докарал едно люпило до разплод ( това е в идеалния вариант че може и малките да се споминат още в малолетие от ред причини ) обаче плюем

DJER

Така за историята до ТУК от мен, така се е случило(знам всичко в детайли, малко хора се хвърляхме в тоя момент на дискуси),за поканите, аз също получих много( дори и сега за 2013)но още по моя преценка не съм готов(говоря само за собствени риби) за такъв шампионат, а това че, не оцеляват е по много причини, които можещ акварист знае ;-)( я паразити я нещо друго, кой как може се оправя). Догодина живот и здраве може и аз да се пробвам(мисля , че ще имам с какво), Поздрави на всички любители на тия прекрасни риби!