• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.08.2025 17:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 21:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

mejdupraznika

Цитат на: raiko - 09.04.2012 03:27
По-правилно е половите органи на рибите да се наричат папили.
приемам забележката.

qoke2

Понеже никой не ми отговори, рибите са 10.
Снимките са гадни, водата още не се е избистрила и няма осветление, но шампионите си личат :-)

siso

Със здраве да им се радваш *YAHOO*
и Ламбите да светят пред рибите а не зад тях че прозират така

П.п и надпиши снимките че току виж се появят по други  форуми с плате но карго 

rakim

qoke2 Много са за този обем,сега не но като пораснат ще трябва да се разделиш с няколко.Според мен 5-6 най много,разбира се някои гледат и по 10 в 300л но сигурно бая чистене пада.А и ако смяташ да декорираш,в смисъл да не е гол аквариум ,на половина бройката е най добре.Иначе рибите изглеждат страхотно,не разбрах курипера ли са или?
540л Южна Америка

qoke2

Курипера са, да. Да, смятам да сложа един корен и два стръка. Ако им стане тясно, ще пусна тема в раздел "продава"  :-) Ще пусна още снимки като се избистри водата и направя осветлението, че така нищо не се вижда. тъкмо ще са попораснали малко.

ivotri

Втората и третата снимка са станали много екзотично и загадъчно. Рибките също са красиви, като пораснат ще станат още по-красиви.

siso

да пусна и аз една снимка от преди 10 мин :)

П.П имам предложение да не разводняваме темата със снимки на чужди риби от нета а да се пускат собствени риби и да се дискутират кръстоски и такива неща за да е полезна темата .Всеки може да плесне някаква снимка на хубава риба от нета както и всеки може сам да се рови за хубави риби.Идеята на темата е много хубава а иманно "Създаване на шампион"

Ивайло Гиздов

siso,твойте риби са уникални.
Непропускам тема с твои риби да им се порадвам. *THUMBS UP*

siso

Мерси за комплимента .Аз на всяка моя риба намирам кусури но перфектни неща на този свят няма ;)

Дискус

Тази мъжка ли е siso ? Има шип ...

siso

Да мъжки е но шипа не е показателен.
На тази снимка рибата в ляво също е мъжка но няма шип

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fmedia.snimka.bg%2Fs1%2F0310%2F026863078.jpg%3Fr%3D0&hash=cc5ab29139489c8292938fb402eab98c9408ee05
това е женската от чифта

Дискус

А пиджъна какъв е ? И тои е мъжки предполагам ?

siso

Пийджана е най едрата ми риба и много ме е яд че му строших като малък горната перка ( то си му и личи)

raiko

siso, кога ще покажеш снимки на карго пратката от Полша? :-)

siso

Скоро :)

то освен теб и Жоро друг не знае  а и не съм се хвалил:) чакам няколкото малки да заприличат на риби  *ROFL*
а и не смея да се хваля че обикновенно нещо се у***а  а аз съм цар на тъпите ситуации  :duvar:

: 10.04.2012г 23:11ч
Виждам че темата се раздвижи доста и си умирам от кеф за което :)

ето как изглежда моята любов на 15 месеца..снимал съм го до конуса че да се добие представа за размера