• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

10.07.2025 14:47

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 18:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

aquarium.fan

Желанието е голямо, обаче сега съм с 3 акви по 50л. и един 20 л.планирам един по-голям 325 или 360л.,  надявам се до месец да ми го залепят и да го стартирам...

grigor nakov

Цитат на: DJER - 15.02.2012 20:04
Мен дискусманията вече 20 години не ме пуска(желязна хватка) :-).

Незнам обаче друг като теб DJER с такива уникални дискуси не познавам  *BRAVO*,много хора познавам дето гледат дискуси и се бият в гърдите че имат хубави дискуси даже си разнасят медалите насам на там, но такива селекции като твоите няма  *privet*

Mitko80

Поздрави на всички публикували снимки във тази тема,скоро и аз ще се похваля със някоя снимчица :-)

rakim

Искам да използвам темата за да задам един въпрос,често съм чувал че еди кой си дискус е засечен и ще остане малък.Има ли определен период или колко време трябва да е гладувала дадена риба за да се засече?И ако е ,,засечен,, значи ли че дори и да прояде и всичко да си му е както трябва ще си остане малък на размер?
540л Южна Америка

DJER

След 4 месечна възраст ако гладува до месец рибата и прояде нормално си изостава в растежа но пораства достатъчно.По дълго гладуване и не достатъчно хранене се отразява по пагубно на израстването и не стигат големи размери.Говорим за млади риби под 10 месеца ;-).

halifa

колеги имам дискоси-10-11см на 1,5 години,как да разбера пола им.мерси предварително.

grigor nakov

колега нали ги видях лично дискусите ти и ти казах пола им,ти май не вярваш или........ *dontknow*

DJER

Покажи ги да ги видим, но пак няма гаранция ;-).

grigor nakov

дайте мнение за този дискус на две годишна възраст е

: 28.02.2012г 23:11ч

gelius

Колега уникални риби просто шапка ти свалям  *DRINK*

qoke2

супер са! Даже с радост бих те оттървал от тази на втората снимка  :-)

grigor nakov

mejdupraznika

Първата риба която си показал, челото е малко скосено и  цветът  е незавършен. Червената риба  и направи една профилна снимка

DJER

Тя няма да се оцвети повече, така мисля и съм убеден.

grigor nakov

това са новите снимки дето пожелахте