• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
23.04.2024 09:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Раздел "Фотография" - защо?

Започната от Stas, 21.01.2006 00:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stas

Искам лично да благодаря на Niky за този раздел във форума и предполагам няма да е много нахално да кажа, че благодаря и от името на всички съфорумници!

Тъй като твърде често започнахме да се вълнуваме от документирането на своето общо хоби, мисля че събирането на всички теми касаещи фотографията на едно място би било редно, полезно и удобно.

Искам да помоля модераторите на разделите да преместят тук откровено фотографските дискусии - надявам се това да не предизвика особени затруднения.

Мисля, че е удачно тук да публикуваме и различните фотосесии и отделни снимки, чийто предмет е фотографията. (Не и снимките от събиранията - те си остават за "Лафче").
Така коментарите по тях ще остават на правилното място.

Ако някой има други предложения или препоръки - моля да ги сподели.

Legion

Браво :bravo и благодарско за новия раздел определено имаше нужда. Фотоапарат още нямам,но редовно следя дискусиите на тема фотография във форума и успяхте  да ме зарибите в най-скоро време ще  си купя фотоапарат.Рибоците вече усилено тренират за ревюто усвояват нови пози и движения така че...:lol:  :lol:

Boby_

Аз също благодаря на Ники за този раздел - мисля, че ще е много полезен както за хората, които се интересуват от аквариумна фотография  (тук те ще могат да пишат и четат спокойно по темата), така и за тези, които не се интересуват (за тях пък другите раздели ще се поосвободят от шумни фотографски дискусии, в които валят пиксели, матрици, шум, троши се стъклария и се набиват канчета със сапунерки и DSLR-и).  :wink:

:beer

miTko

Необходим е, в чуждите форуми отдавна има такъв.Има и доста полезен опит споделен.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (3)

30213

Започната от Icagata


Публикации: 2
Прегледи: 2829

7840

Публикации: 4
Прегледи: 2882

9592

Публикации: 13
Прегледи: 6216