• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 03:18

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Храна за Скаларий

Започната от djeni_, 13.03.2010 18:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

LuDiQa

Жалко че рибите не са виновни а са наказани  :-D а на нея не и пука  :buff:
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

djeni_

Ти познаваш ли ме изобщо,знаеш ли ме,писал ли си с мен,не ме познаваш че да казваш за кво ми пука и за кво някой да закючи темата коментари извън темата не желая

LuDiQa

Ами не но просто ми е жал за рибите  *dontknow* ти си решаваш  *THUMBS UP* има теми за начинаещи почети малко  :-)  няма да закючат темата ами щя е заключат
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

Лора

Драга djeni_, ако толкова държиш да си информирана, ще прочетеш някои важни статии. Щом си загрижена за храната на рибките, вземи се погрижи и за самото състояние на рибките. Мисля, че и на теб няма да ти е удобно да те сложат в един кашон с чаша вода.
За храната по горе са се изказали. Това, че тази вечер не си ги хранила не е повод за притеснение.

Не се заяждайте само.
@ LuDiQa спри за тази вечер.
@ djeni_ наистина вземи се информирай малко повече. И за да не четеш такива реплики, не пускай такива провокативни теми.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

SashoPhoto

Кофти, горките скаларии!  :'(

Similar topics (5)

38413

Публикации: 4
Прегледи: 3419

4337

Започната от doncamillo

Публикации: 10
Прегледи: 7935

9737

Публикации: 7