• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 11:07

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

умряло барбусче

Започната от Lottie, 04.02.2005 16:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dido

Да, дължим извинения на момичето. Не е добре да се отблъскват новите хора от форума.

miTko

Цитат на: "dido"Да, дължим извинения на момичето. Не е добре да се отблъскват новите хора от форума.
Съгласен! :|
Разни мои АКВАРИУМИ 

iNFESTdEAD

PEACE :)  може и без извинения, мир да има.
Всички тук изглеждате много пичаги и силно се извинявам ако съм засегнал някой, а дори и да не съм - за силните думи, но просто не се сдържах в началото. Форумът е чудесен и много, много ползен. Мир и разбирателство да има.

П.С. Това е първият форум в който като гост (или потребител с малко мнения) обиждам някой и в крайна сметка нещата завършват по мирен начин! Евала.

Lottie

Е, чак пък извинения  :) Не исках така да стават някакви спорове и хора да се изнервят,само да питам за рибките, защото нали те да са добре. И като не си намерих отговор защо ми умря барбусчето и за това питах. Може въпросът ми да не е зададен правилно и нормално, но това е защото много ми беше притеснено и тъжно като умря и не знам защо умря и така. Все пак ви благодаря,че сте се опитали да ми отговорите :)

Longanlon

който и да се опитва да ти помогне може само да гадае по информацията, която даваш за аквариума си и да се опитва да познае какво не е наред. аз съм се опитал да ти дам няколко възможни отговора, но да ти кажа 'от това умря' не мога - не съм екстрасенс.

сега се сещам, че повечето риби не живеят особено дълго по принцип, та ако го имаш от няколко години или си го купила на преклонна възраст може да се е споминало така да се каже от естествена смърт.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Anonymous

Цитат на: "iNFESTdEAD"Човешко отношение бе хора. Нищо повече. Като не знаеш какво да кажеш - не казваш. Като имаш какво да кажеш - казваш го, без излишна помпозност или каквото там искате да придавате на репликите си, най-вече в раздел !БОЛЕСТИ!. Ако раздела беше "да се пошегуваме за умрелите рибки и да бъдем саркастични, хитроумни и вискокомерни особено спрямо нерегистрирани потребители и потребители с под 50 поста" - разбирам, но пак подчертавам - НЕ Е!
А аз Niky не съм отговорил на момичето защото не знам какво да кажа.
И това, че модератор се държи така е много сериозен проблем според мен, получава се както винаги - модератори и администратори срещу нерегистрирани или регистрирани, но с малко постове. Като някой потребител събере 2000 поста, той не става автоматически експерт по всичко във форума. Аз не претендирам за нищо и за това дори не се регистрирам, но смятам, че един модератор няма право да се държи така, бил тона шеговит, причудлив, модерен или както искате го наричайте.

А отностно анонимността ми, който има въпроси да пита eeYORe@bk.ru
Виж кво приятелю попаднал си на форума с може би най-добър тон - липсата на чуство за хумор не оправдание - може да напише че отношението на Longanlon я обижда и доколкото го познавам (само от форума) мисла че би и се извинил а и всички щяхме да знаеме евентуално как да и отговаряме за в бъдеще се пак има хора които приемат майтап и които не - не може да с е познае от пръв път - трябва да ти кажа че ти например ми приличаш на човек който търси конфликт а относно анонимноста тоя е-майл дет си го дал не виждам с какво променя нещата, с риск да се повтора ше ти кажа че форума е уникален  и иззключително полезен и никога не е имало грубо отношение към новодошлите или към който и да е (  изключение на специално изпросилите сои такова)! Айде със здраве и успокой топката малко