• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 05:52

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

помагайте на хелера

Започната от suzuki600, 18.03.2012 17:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

suzuki600

днес забелязох че на хелера му е излязло нещо като шип от аналния отвор  рибката е женска някой може ли да предположи какво е това само да ви кажа че със сигорност не е ако  а и това е доста голямо  ими прилича на чарво

alleyesonme

Да не си сменя пола ?

suzuki600

ето възможно лие
: 18.03.2012г 14:02ч

: 18.03.2012г 14:02ч
значи рибата съм я отделил от другите риби .

Та какво да правя някой знаели какво е това

tolbuhinskiq

за мене това е 100% мъжкар!

suzuki600

ми до вчера го нямаше този шип  та за едно денонощие ли ще излезе

kameliq167

Здравейте!Днес забелязох, че под корема на рибката ми виси нещо с кръгла форма и много наподобява на хайвер и на пъшкул, но незнам какво е 
съжелявам за това зеленто на снимките но понеже рибката много мърдаше и стана така. А и ако може да ми кажете каква е рибата защото ми казаха че е гупи, но не ми прилича на такава.

grigor nakov

това са лирови хелери и е нормално да излезе шип,но да знаеш че лировите хелери не вършат никаква работа само окраската им е хубава ;-)този който си показал е мъжки и се води трицветен вид

suzuki600

по какво се познават мажкия от женския  и как за едно денонощие ще порасне толкова много този шип а в магазина мия дадоха за женска

joro_123456

Те могат да си сменят пола  ;-) познава се по аналният плавник при мъжките той е по-заострен а при женските е като ветрилце  ;-)

Nikola 1

Цитат на: kameliq167 - 18.03.2012 18:40
Здравейте!Днес забелязох, че под корема на рибката ми виси нещо с кръгла форма и много наподобява на хайвер и на пъшкул, но незнам какво е  
съжелявам за това зеленто на снимките но понеже рибката много мърдаше и стана така. А и ако може да ми кажете каква е рибата защото ми казаха че е гупи, но не ми прилича на такава.

Това е хелер. Живородка. Не е хайвер, понеже не хвърля хайвер. Износва хайвера в корема си. От снимките не може да се разбере какъв е този пашкул. Който ти е казал, че това е гупи сериозно ти се е подиграл. Инфо за риби, растения и други обитатели на аквариумите можеш да намериш от искачащото меню в ляво.
Моля те не пиши за едно и също нещо в различни теми. Видях, че в другата тема вече ти е отговорено.  *privet*

suzuki600

ако от женски е станал мъжки то ще бъдели качествен мъжки или само ще си го държа за окраса

Similar topics (5)

13501

Публикации: 11
Прегледи: 9994

53328

Публикации: 0
Прегледи: 2914

22875

Публикации: 3
Прегледи: 6307

7208

Публикации: 6