• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.08.2025 01:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за бети

Започната от merkan, 11.03.2010 00:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

merkan

11.03.2010 00:22 Last Edit: 11.03.2010 23:04 by merkan
Здрасти имам 2 Бети мъжка и женска женската е бремена вече ще се пръсне, но не си хварля хайвера мъжкия направи гнездо, но нищо температурата е между 26-28 градуса водния стълб е 15 см  ПОМОГНЕТЕ ПЛС  *HELP* *HELP* *HELP* *HELP*

tuxchyyy

Цитат на: merkan - 11.03.2010 00:22
Здрасти имам 2 Бети мъжка и женска женската е бремена вече ще се прасне, но не си хварля хайвера мъжкия направи гнездо, но нищо температурата е между 26-28 градуса водния сталб е 15 см  ПОМОГНЕТЕ ПЛС  *HELP* *HELP* *HELP* *HELP* :-) :-)

Отначало и аз имах тоя "проблем" и се чудех защо не се получават нещата. Ето моя съвет който подейства при мен, остави ги заедно.. сложи укрития на женската и ще стане работата... и недей постоянно да ги гледаш и да бъркаш в аквариума.. Бетите обичат спокойствието. Дано съм ти помогнал :)

Rendaka

Сложи женската за няколко часа в стуйкен буркан при мтжкия в аквариума и няма да имаш прожлеми. Това, което се пише в горния пост не казвам , че е невярно, но ако искаш да ти отнесе женската маса бой, в случай, че мъжкият не е напълно готов с гнездото - давай :) Възможно е й въобще да не се стигне до бой помежду им, но вероятности много :) Успех с размножаването!!!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

merkan

Отначало и аз имах тоя "проблем" и се чудех защо не се получават нещата. Ето моя съвет който подейства при мен, остави ги заедно.. сложи укрития на женската и ще стане работата... и недей постоянно да ги гледаш и да бъркаш в аквариума.. Бетите обичат спокойствието. Дано съм ти помогнал да така е, но  нищо