• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

16.07.2025 15:39

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

могат ли трихогастери да живеят с гупи

Започната от dafe95, 27.01.2010 17:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dafe95

купих си 2 трихогастера жълт и син могат ли да живеят с гупите

zambo

Не е много добра комбинация . Вероятността гупите да започнат да намаляват е голяма .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Асен Евгениев

Имам няколко гупи, които се мотаят между скаларите и трихогастерите. Не само, че оцеляват, но  и се
размножават успешно /като отделям женските преди раждане/. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Luton

Имам две двойки  доста големи трихогастери /син и жълт/, които си живеят в мир с 6 гупи /2мъжки и 4женски/ плюс още доста различни видове /тая боза я забърках с видовете от неразбиране но сега ме радват и си ги държа/ та мисълта ми е че проблеми не съм имал и бройката на гупите не е намалявала. Така е при мен за другото могат да кажат колегите специалисти.

nikolaytoshev

Моите трихогастери биха изпапкали гупите за закуска. Имам 3 - син и жълт и леери. Доста са наддали, даже са с наднормено тегло. :-D

ivan_251

Аз също съм гледал  трихогастер 6 -7 см някъде беше и  не ги е пипнал гупите никога.

tomatomov197

и аз имам 3 трихогастера и доста гупи. Няма проблеми  *YAHOO*
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

митко

Гледал съм сини трихогастери с гупи и скаларий,никакъв проблем.В момента гледам един чифт гупи с глосолепис инцисус и меланотений босмани,около пет пъти по- голями от гупите и нямам проблеми
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

andre7080

И аз имам 3, син, златен и леери, по около 10см първите два и 6-7 леери-то и никога не са закачали нищо по-дребно (неони, кардинали, гупи...) Но виж макропода.....  ]:->
We do not inherit the Earth from our ancestors, we borrow it from our children.