• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.07.2025 21:10

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Да ви се похваля и аз!

Започната от mp450, 24.02.2008 22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mp450

Вчера сложих тернециите ми да хвърлят хайвер и преди малко гледам има хайвер. *YAHOO* Имам един въпрос: трябва ли да слагам някакви химии ( трипафлавин, металиново синьо и др.)? Малко информация:
аквариум : 5л
воден стълб: 12см
температура: 27 - 29С
аератор с камъче
голо дъно с мрежа
ричия
2м и 1ж тернеции (само едната мъжка свърши работата, другата даже не я поглежда.)

MeTogu

Мисля че трабва да имаш и гъбичка даже.А за метиленовото синьо е препоръчително.Дано да се излюпят.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

mp450

Щом трябва ще сложа. :-)

h0nda

Айде да не прая и аз тема, и аз да се похваля.
Имам малки бетички снощи се излюпиха, сега се мъчат да плуват, аз никакви химия не съм слагал в аквариума, дано са живички и здравички.
Следвайте мечтите си !!!
http://www.flickr.com/photos/tsanislav/

mp450

Лора

Цитат на: h0nda - 24.02.2008 23:19
Айде да не прая и аз тема, и аз да се похваля.
Имам малки бетички снощи се излюпиха, сега се мъчат да плуват, аз никакви химия не съм слагал в аквариума, дано са живички и здравички.
Браво,браво! Както сте тръгнали с  mp450,скоро май ще има нещо в раздел "предлагам"
:-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

h0nda

Хаха възможно е
Аз имам и бебета хелери, ама те вече са на можеби месец, трябва да поотраснат още и да ги възирам  :-)
Следвайте мечтите си !!!
http://www.flickr.com/photos/tsanislav/

mp450

И аз да не остана назад : имам и бебета данио. *spam

Сега по темата : хайвера  не е много (за първи път и беше). А ако нещо излезе с инфузория ли да започна да храня или с храба за малки рибки?